geni su to!

Jedina Hrvatica koju krasi titula najljepše žene na svijetu sad je podrška svojoj kćeri koja je naslijedila njenu ljepotu!

Danijela i Ema Gračan - 2 Danijela i Ema Gračan - 2 Josip Čekada / Riječke stepenice 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela i Ema Gračan - 1 Danijela i Ema Gračan - 3 Danijela i Ema Gračan - 4 Ema Gračan - 8 Ema Gračan - 9 Ema Gračan - 10 Ema Gračan - 11 Ema Gračan - 12 Ema Gračan - 13 Ema Gračan - 2 +18 Ema Gračan - 3 Galerija

Daniela Gračan pratila je reviju 15. Riječke stepenice na kojima je bila njezina 22- godišnja kćer Ema.

Naša bivša misica Daniela Gračan zablistala je na modnoj reviji u Rijeci gdje je pozirala sa svojom kćeri Emom.

Za tu prigodu Daniela je odabrala svečanu crnu haljinu bez naramenica s volanom na dnu koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, ali i preplanuli ten.

Kosu je ispunila valovima, a crna torbica i otvorene bež sandale dodatno su začinile cijelokupni modni prikaz.

Ema je na sebi imala bijelu haljinu na jedno rame s mnoštvom proreza koji su pokazali njezine zavodljive atribute, ali i bombastičnu liniju.

Frizura je bila ravna, a bež torba i natikače sjajno su se uklopile u ovaj jednostavan, a upečatljiv outfit.

Pozirale su zagrljeno i nasmiješeno, a Ema je pokazala kako je svu ljepotu naslijedila od svoje majke.

Ema je čak i nosila jednu od revija na Riječkim stepenicama, a ponosna mama Daniela bodrila ju je iz publike.

Inače, Daniela je bila Kraljica svijeta 1989. godine, ali njezin život nije dalje otišao u smjeru manekenstva već se posvetila obrazovanju i karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana.

Ema je jedna od tri kćeri koje imaju i srednja po starosti pa još ima stariju i mlađu sestru Lauru i Almu. Od njih tri, Ema je jedina krenula majčinim stopama pa je tako 2018. godine i ona sama postala Kraljicom Hrvatske, ali osim u modelingu, Ema je vrlo uspješna i u školi te će u budućnosti biti stomatologinja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Samo Jelena Karleuša može ovo obući: Nekoliko traka nije uspjelo potpuno prekriti njezine raskošne grudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 +25 Izabela Kovačić - 2 Celebrity Naša Izabel Kovačić kao svjetska diva na crvenom tepihu festivala u Veneciji, haljina koju je nosila mnoge je podsjetila na odabire Kate Middleton!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene