već je operirana

Legendarnom supermodelu dijagnosticiran rak kože, ispričala je kako je posumnjala da nešto nije u redu

Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +14 Christie Brinkley i Padma Lakshmi - 3 Galerija

Christie Brinkley dijagnosticiran je rak kože, a vijest je objavila na društvenim mrežama nakon što je operirana.

Američkoj glumici i manekenki Christie Brinkley dijagnosticiran je rak kože, a vijest da se podvrgnula operaciji nakon što su liječnici otkrili bazocelularni karcinom na licu objavila je na svom profilu na Instagramu.

70-godišnja Christie podijelila je fotografije nakon operacije i pozvala svoje obožavatelje da redovito kontroliraju svoja tijela zbog bilo kakvih abnormalnosti.

"Dobra je vijest za mene da smo rano otkrili karcinom bazalnih stanica. I imala sam sjajne liječnike koji su mi uklonili rak i zašili me do savršenstva poput haute couture Diora. Dobra je vijest za vas da se sve ovo može izbjeći ako pažljivo koristite zaštitu od sunca! Malo sam se kasno uozbiljila, pa ću sada koristiti kreme sa zaštitnim faktorom 30, nositi duge rukave i šešir širokog oboda", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Koristite li vi zaštitni faktor tijekom cijele godine?

  • Da, obavezno.
  • Ne, ali ću početi.

Ukupno glasova:

Otkrila je da joj je dijagnosticiran rak nakon što je pratila jednu od svojih kćeri na rutinski pregled, gdje je zamolila liječnika da joj pregleda točkicu na licu.

"Doktor je promatrao svaku pjegu s povećalom... Nije bio moj termin pa nisam htjela ništa reći, ali sam na samom kraju pitala može li samo pogledati sićušnu točkicu koju sam mogla osjetiti dok sam nanosila puder. Bacio je pogled i odmah je znao da treba biopsiju! Učinio je to tada i tamo! Zato iskoristite svoju sreću tako što ćete danas zakazati termin za pregled. Hvala dr. Abrahamu, dr. Anoliku, dr. Geronemusu, dr. Lloydu Hoffmanu u Centru za lasersku i kožnu kirurgiju u New Yorku", dodala je Christie.

Pogledaji ovo Christie Brinkley i Padma Lakshmi Celebrity Nikad ne bi pogodili koliko zapravo ove dvije prekrasne žene imaju godina, svojim mladolikim izgledom svaki put sve ostave u nevjerici!

Bazocelularni karcinom (BCC) vrsta je nemelanomskog raka kože, a nemelanom znači da ne uključuje pigmentne stanice kože, često se pojavljuje kao kraste koje krvare i čini više od 80 posto svih oblika karcinoma u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Pogledaji ovo Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Ova žena slavi 70. rođendan: ''Želim prihvatiti bore i da mi se vidi malo života na licu!''

Christie je na vrhuncu slave bila 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća, a nazivali su je jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta. Iako su neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina, ona i dalje radi, a svojim mladolikim izgledom izaziva divljenje svojih obožavatelja.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +30 Nives Celzijus Celebrity Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves +25 Matthew McConaughey i Camila Alves Celebrity Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene