Bio je sam

Bivši suprug Elle Dvornik i dalje svraća u mjesto gdje su zajedno živjeli, evo kako je reagirao kad je shvatio da ga se snima

Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 1 Sasa Miljevic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 +19 Charles Pearce - 3 Galerija

Charles Pearce unatoč razvodu od Elle Dvornik i dalje redovno posjećuje Bale gdje su zajedno živjeli, a evo gdje su ga jutros uhvatili fotografi.

Charles Pearce u Hrvatskoj je postao poznat u braku s našom influencericom Ellom Dvornik, a njihovoj ljubavi prije nekoliko mjeseci došao je kraj.

Dok su još bili zajedno, Charles i Ella živjeli su u Balama u Istri gdje su kupili kuću, a on tamo i dalje redovno svraća.

Jutros su ga fotografi uhvatili dok je sam sjedio na kavi u tom mjestašcu, a iako je primijetio da ga fotografiju, nije se obazirao već je nastavio tipkati po mobitelu.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

O Balama se prije nekoliko dana oglasio i na Instagramu objavivši videozapis Stjepana Hausera koji je svirao u tom mjestu.

''Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja'', napisao je Charles na Instagram priči uz Stjepanovu objavu.

Pogledaji ovo Charles Pearce Celebrity Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Posljednje ročište imali su u siječnju gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović +20 Melina i Haris Džinović - 4 Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene