dugo je nije bilo

Pogledajte kako se Celine Dion nosi s rijetkom i neizlječivom bolesti, više se ne želi skrivati od javnosti!

Celine Dion Celine Dion Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 1 Celine Dion - 2 Celine Dion - 3 Celine Dion - 4 Celine Dion - 5 Celine Dion - 1 Celine Dion - 2 Celine Dion - 3 Celine Dion - 4 Celine Dion - 5 +18 Celine Dion - 1 Galerija

Celine Dion snimljena je na koncertu Katy Perry u Las Vegasu i izgledala je kao da se odlično provodi.

Glazbena diva Celine Dion (55) bori se s rijetkom i neizlječivom bolesti, zbog koje se gotovo četiri godine skrivala od javnosti.

A nakon što se nedavno sa sinovima iznenada pojavila na NHL utakmici, sada su je paparazzi snimili na koncertu Katy Perry u Las Vegasu.

Celine je sjedila u VIP dijelu, blizu princa Harryja i Meghan Markle, i izgledala je kao da se odlično zabavlja.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, glazbenoj divi dijagnosticiran je sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića.

Celine je tešku dijagnozu podijelila s javnosti u videu koji je objavila na profilu na Instagramu u prosincu prošle godine.

Radi se o rijetkoj neurološkoj bolesti koja obično progresivno napreduje i može dovesti do ukočenosti cijelog tijela, a time i do nepokretnosti oboljele osobe.

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine je otkrila da po tom pitanju poduzima sve što može.

Uplakana Celine u videu je tada obznanila i da zbog bolesti otkazuje svoju svjetsku turneju "Courage", u sklopu koje je trebala nastupiti i u Zagrebu.

Celine je prvi put zabrinula obožavatelje u siječnju prošle godine kada je objavila da odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

Zadnji koncert Dion je održala u ožujku 2020., u Newarku u Sjedinjenim Državama, kada je i posljednji put snimljena u javnosti. Nakon pedesetak koncerata u Sjevernoj Americi, njezina svjetska turneja bila je prekinuta zbog pandemije bolesti COVID-19.

Celine Dion jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a proslavila se, među ostalim, pjesmom "My Heart Will Go On", originalnom temom napisanom za film Titanic 1997. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 +26 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: "Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petra i Luka Nižetić s Lanom Jurčević In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 7 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 5 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 3 +21 Luka i Petra Nižetić - 1 Celebrity Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene