Oni znaju kako im je

Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vukojević na utakmici Hrvatske i Albanije Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Aljoša Asanović - 2 Aljoša Asanović - 3 Aljoša Asanović - 4 Vanja Modrić i Helena Livaković Vanja Modrić - 1 Vanja Modrić i Helena Livaković Vanja Modrić - 3 Davorka Dalić sa sinovima +19 Davorka Dalić sa sinovima Galerija

Fotografi su na Volksparkstadionu snimili nekoliko legendarnih hrvatskih reprezentativaca.

Na utakmicu Hrvatske i Albanije u Hamburgu došli su naši i bivši Vatreni.

Fotografi su na Volksparkstadionu snimili nekoliko legendarnih hrvatskih reprezentativaca koji su došli podržati svoje nasljednike.

Među njima je i naš srebrni Vatreni iz Rusije, vratar Danijel Subašić.

U Hamburg je stigao i Ognjen Vukojević, koji je s reprezentacijom igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Utakmicu je iz lože pratio i Aljoša Asanović, koji je s Vatrenima je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

Tko je još od poznatih bio na utakmici u Hamburgu, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Davorka Dalić Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 1 Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez +25 Antonija Čerkez - 10 Celebrity Mlada pjevačica iz Širokog odgovorila na prozivke zbog hrvatskog dresa: "Ja sam rođena kao Hrvatica!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene