Netko mu je za petama

Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu, stanje na kladionicama naglo se promijenilo!

Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 3 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice Nemo - 2 Nemo - 1 Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu In Magazin: Baby Lasagna - 3 In Magazin: Baby Lasagna - 5 In Magazin: Baby Lasagna - 6 +19 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu, iako i dalje drži prvo mjesto isti pototak i šanse za pobjedu sada ima i predstavnik Švicarske.

Na Uskrsni ponedjeljak došlo je do promjena na eurovizijskim kladionicama.

Naš predstavnik Baby Lasagna dosad je bio apsolutni favorit za pobjedu te je jedno vrijeme imao čak i više od 20% šanse, no njegova šansa sada je pala te mu se jedna država opasno približila.

Pogledaji ovo In Magazin: Baby Lasagna - 3 inMagazin Baby Lasagna otkriva zašto je vjera postala važan dio njegova života te koji je posao na njega ostavio neizbrisiv trag!

Švicarska i njen predstavnik Nemo sada su na drugom mjestu eurovizijskih ljestvica i oboje imaju po 16% šanse za pobjedu.

Kako stoje ostale države, pogledajte OVDJE.

Promjene na kladionicama pojavile su se nakon koncerta, odnosno PrePartyja u Madridu tijekom vikenda, a na kojem su nastupali predstavnici na Eurosongu ove godine, među kojima su bili i Nemo i Baby Lasagna.

Nemo se deklarira, odnosno deklariraju, kao nebinarna osoba što znači da se ne deklarira kao muško ili žensko, već kao ''they/them'', odnosno ''oni''.

25-godišnji Nemo iz Švicarske su reper, pjevač i glazbenik koji sviraju violinu, klavir i bubnjeve. Švicarska nije imala natjecanje za pjesmu koju će poslati na Eurosong, već su pjesmu ''The Code'' izabrali interno.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

Eurovoix navodi kako su se na izbor prijavile 472 pjesme, a žiri se sastojao od najmanje 240 internacionalnih članova opće populacije te 30 članova stručnoj žirija iz 20 zemalja.

Kakva vam je pjesma Švicarske?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ipak, da je naš predstavnik doista jedan od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg Eurosonga pokazale su reakcije u Madridu. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 8 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 5 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 4 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 7 +24 Garbiñe Muguruza i Arthur Borges - 6 Celebrity Bivša tenisačica muškarca svog života upoznala je na ulici, ovo je njihova priča: ''Bilo mi je dosadno i odlučila sam prošetati...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju ToMa kao Imagine Dragons - 6 ToMa kao Imagine Dragons - 5 ToMa kao Imagine Dragons - 1 ToMa kao Imagine Dragons - 2 +26 ToMa kao Imagine Dragons - 3 Celebrity Gledatelji hit-showa iznenađeni su pobjedničkom transformacijom našeg pjevača: ''Pomislih iz profila stvarno Dan!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene