Sretno!

Baby Lasagna i službeno kreće u avanturu života, a evo i što će ga dočekati u Švedskoj, sigurnost je zbog jednog razloga dignuta na višu razinu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 6 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 3 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 5 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 4 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 7 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 2 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 1 Teya Dora i Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +21 Baby Lasagna Galerija

Broji se sitno do najvećeg glazbenog natjecanja – izbora za pjesmu Eurovizije. Naš predstavnik za Malmo leti već sutra, a ondje će ga dočekati - prosvjedi. Propalestinski prosvjednici žele se izboriti za bojkot Izraela, a detalje zna Sanja Jurković.

Već mjesecima cijela Hrvatska pleše kako on svira, a sutra i službeno kreće u avanturu života.

"Odradili smo sve probe, otpjevali smo i otplesali smo sve što smo trebali, koferi su spakirani, slabo spavamo i često idemo na wc, tako da sve je pod kontrolom, sve je kako je bilo i pred Doru, to je dobar znak, tako da…", zaključio je Baby Lasagna.

Prije puta sreću mu je zaželjela i veleposlanica Švedske.

"Osvojio si toliko ljudi svojom pjesmom i svojom izvedbom i svojom osobnošću i mislim da je to super jer je to nešto što će ti biti snaga kada nastupaš pred dvjesto milijuna gledatelja koji prate Eurosong", poručila mu je veleposlanica Švedske Anna Boda.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 8 Celebrity Baby Lasagna ugošćen je u švedskoj rezidenciji, veleposlanica mu je poželjela dobrodošlicu, a on poručio: "Ovo mi je strašnije od nastupa..."

Ako je vjerovati kladionicama, koje su posljednjih godina bile poprilično točne u svojim predviđanjima, Baby Lasagna razloga za brigu – nema.

"Angelina i ja se uvijek natječemo po glasovima publike, dok je Nemo na trećem mjestu, ali, evo, za petama je sada i penje se, možda nas prestigne, i Nizozemac, na kladionicama. Tako da su to u biti jako mali postoci i ovo je pravo natjecanje, nije toliko jasno što će se dogoditi", smatra Baby Lasagna.

A od onoga što bi se moglo dogoditi strahuju organizatori, pa su mjere sigurnosti dignute na višu razinu. U Malmeu prosvjednici pozivaju na bojkot Izraela.

"Osjećaj zbog sudjelovanja Izraela na natjecanju za Euroviziju – to je vrlo težak osjećaj, s nekoliko slojeva, uključujući ljutnju, tugu, osjećaj nepravde i nedostatka ljudskosti u europskim društvima", izjavio je jedan od prosvjednika Orwa Kadoura.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Preporuke Baby Lasagna uoči Eurosonga podijelio lijepe novosti: "Jako sam uzbuđen i vjerujem da će biti nešto zaista posebno"

"Situacija u svijetu je složena, a također je i sigurnost za Švedsku drugačija, ali živjeli smo s tim prošle godine i nekoliko godina i spremni smo na sve što se može dogoditi", poručila je načelnica policije u Malmeu Petra Stenkula.

"Postoji visoka razina prijetnje u kombinaciji s puno ljudi. Ovo je vrijeme kada se moramo pobrinuti za sigurnost na više razina, s mnogo posjetitelja, a to je izazov", dodao je direktor za održivost i sigurnost Per-Erik Ebbestahl.

Prosvjedni transparenti koji su preko noći nikli kraj plakata za Euroviziju još jednom su pokazali da ovo natjecanje ima mnogo veći kontekst od onog glazbenog.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 1 +31 Camila Cabello - 10 Celebrity Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +30 Claudia Rivier - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene