Što vi kažete?

Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 4 Eurovision 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna +19 Baby Lasagna - 2 Galerija

Baby Lasagna odradio je drugu probu za svoj nastup na Eurosongu koji ga čeka 7. svibnja.

Baby Lasagna je uoči prve polufinalne večeri Eurosonga koja je na redu 7. svibnja, odradio svoju drugu probu, a na društvenim je mrežama objavljeno kako mu je bilo.

Baby Lasagna iliti Marko Purišić na pozornici se pojavio u istom kostimu u kojem je bio i na prvoj probi, ali obožavatelji su primijetili jedan novi detalj, a to je njegova frizura koja nije bila zalizana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)

"To! Ostavi ovakvu frizuru i za polufinale i za finale", "Jes, razbarušena frizura se vratila", "Hvala što si vratio frizuru", "Raščupana kosa, to", savjetovali su mu u komentarima na službenoj stranici Dore gdje je video objavljen.

Nakon probe na svom se Instagramu javio i Marko i poručio da jedva čeka polufinale

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Koja vam je Markova frizura bolja?

  • S prve probe.
  • S druge probe.
  • Obje su mi super!

Ukupno glasova:

Marko i dalje slovi kao jedan od glavnih favorita, a u prilog tome idu i rezultati velike ankete koju je OGAE, savez 42 fan kluba Eurosonga, proveo među publikom. Na prvom se mjestu našao upravo naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna i njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" s 356 bodova. Drugo je mjesto zauzela Talijanka Angelina Mango, a treće švicarski predstavnik Nemo. Ipak, na kladionicama je i dalje na prvom mjestu Nemo, a Baby Lasagna je drugi.

Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore i Melanie Griffith - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 +26 Demi Moore - 2 Celebrity Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni - 11 Gibonni - 8 Gibonni - 9 Martin Kosovec - 2 +33 Martin Kosovec - 3 Celebrity Gibonni zapjevao pred 40 tisuća ljudi u Maksimiru, a pridružio mu se i mladić o kojem priča cijela Hrvatska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene