Uzavrela atmosfera!

Više od 10 tisuća ljudi u Umagu vrištalo kad je Baby Lasagna stigao na pozornicu, vikali njegovo ime!

Baby Lasagna u Umagu - 4 Baby Lasagna u Umagu - 4 DNEVNIK.hr 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne u Umagu Baby Lasagna u Umagu - 4 Baby Lasagna u Umagu - 3 Baby Lasagna u Umagu - 2 Baby Lasagna u Umagu - 1 Doček Baby Lasagne u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu +25 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagnu u Umagu dočekali vriskovi fanova, svi zajedno zapjevali su ''Rim Tim Tagi Dim''.

Baby Lasagna dočekan je i u svom Umagu, a kad se popeo na binu dočekali su ga veseli sugrađani. Djeca iz prvih redova vrištala su i klicala, a potom su zajedno otpjevali ''Rim Tim Tagi Dim''.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Lasagna stigao u Umag, nastala ludnica kad je pjevao Rim Tim Tagi Dim!

"Što god da kažem, bit će malo za reći. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju", poručio je kratko Marko.

Pogledaji ovo Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović posebno se veseli susretu s Baby Lasagnom, otkrio je i čemu se nada: "Da mi da malo…"

Atmosferu pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Celebrity Lasagna se obratio novinarima putem Instagrama: ''Cijenim vaš rad, ali pozivam na razumijevanje...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Ovo je prvi video koji je Baby Lasagna objavio na TikToku, a evo i što mu fanovi sad tamo pišu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Radovi Paule Mihovilović - 1 Radovi Paule Mihovilović - 2 Loreen - 3 Loreen - 2 +28 Loreen - 1 Celebrity Malo je poznato da je Loreen ove godine na Eurosongu nastupila u kreaciji splitske dizajnerice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. +25 Portret kralja Charlesa III. Celebrity Nitko ne može vjerovati kako izgleda novi portret kralja Charlesa, a komentari su urnebesni: "I on se prepao!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene