odradio prvu probu

Eurosong groznica je službeno počela: Baby Lasagna javio se iz Malmöa u Dnevniku Nove TV!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pripreme za Eurosong - 1 Pripreme za Eurosong - 2 Pripreme za Eurosong - 3 Pripreme za Eurosong - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 +19 Baby Lasagna - 1 Galerija

Počele su prve probe za 68. izdanje izbora za pjesmu Eurovizije, koje ove godine okuplja 37 zemalja. Prvu probu odradio je i Baby Lasagna, a prije toga se iz Malmöa javio u Dnevniku Nove TV.

Iako do službenog početka brojimo još 10 dana, Eurosong groznica službeno je krenula s prvim probama.

Prvi natjecatelji već su stigli u Malmö, a danas je njih sedam, uključujući i našeg Baby Lasagnu, isprobalo scenu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"  

"Bok, evo nas u sobi, isprobavamo nove frizurice, tako da bez panike, možda neće biti ova. Uskoro idemo na probu gdje ćemo prvi put vidjeti pirotehniku, pozornicu i slično, tako da smo svi malo onako uzbuđeni i napeti, hotel je predivan, oduševljeni smo Malmöm i svime, tako da slušamo se uskoro. Meow meow!" poručio je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna u javljanju za Dnevnik Nove TV.

Uz Hrvatsku, danas su na probama bili i Poljska, Srbija, Ukrajina, Irska, Litva i Cipar. Svatko s nakanom da što bolje predstavi zemlju iz koje dolazi.

"Sve oko našeg nastupa je litavsko. Zato mi je velika čast predstavljati Litvu. Zato što smo odlučili napisati pjesmu na litavskom jeziku. To je prekrasan jezik. Htjeli smo da svijet to vidi i čuje. Također, svi koji rade u našem timu su Litavci", rekao je Silvester Belt, predstavnik Litve.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna videom iz Švedske pobrao sve simpatije eurovizijskih fanova: "Tako je skroman, nemoguće ga je ne voljeti!"

"Pjesma govori o borbi koju vodimo u svojim životima kako bismo postigli ciljeve. A ono što mogu reći o nama, o ljudima iz Poljske, je da nikada ne odustajemo. Ako nešto želimo, to ćemo i učiniti. Doći ćemo do toga. Bez obzira na sve. Vrlo smo hrabri ljudi", poručila je Luna, predstavnica Poljske.

Pod dojmom prve probe je i srpska predstavnica Teya Dora.

"Bilo je fenomenalno i cijeli taj stage, ogroman je stage, sve je onako, da kažem uspjelo kako smo isplanirali. Tako da se baš radujem i prelijepo mi je ovdje, prelijep je grad i konačno je i vrijeme malo ljepše, s obzirom na to da je do prije par dana padala kiša", rekla je Teya Dora.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

U moru različitosti koja je postala lajtmotiv Eurosonga, svoje mjesto pod suncem traži i Bambi Thug iz Irske koja svoju pjesmu opisuje kao: "Sablasno, kazališno, kultno."

I dok se jedni uvježbavaju u Malmö Areni, drugi su tek stigli.

"Baš smo stigli i sad idemo u Malmö, atmosfera je super i jedva čekam da sretnem Baby Lasagnu", izjavila je Raiven, predstavnica Slovenije.

Iako mu i kladionice predviđaju uspjeh, čini se kako je naš Baby Lasagna publiku već osvojio.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene