ovo se još nije dogodilo!

Baby Lasagna i dalje prvi na kladionicama za Eurosong, a nakon Srbije i Islanda sada ima još veće šanse za pobjedu!

Baby Lasagna Baby Lasagna Marko Prpic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Zdravlje na kvadrat Baby Lasagna, Zdravlje na kvadrat +19 Baby Lasagna - 3 Galerija

U povijesti Hrvatske se još nije dogodilo da budemo prvi na kladionicama, a Baby Lasagnja i dalje je na vrhu ljestvice za pobjedu na Eurosongu.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna prestigao je Ukrajinu na kladionicama za Eurosong koje mu predviđaju pobjedu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Baby Lasagna je već tri dana prvi na kladionicama, a pošto su Srbija i Island izabrali svoje predstavnike, Hrvatskoj je to samo još više omogućilo šanse za pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Zdravlje na kvadrat Celebrity Baby Lasagna o planovima za budućnost i željama: ''Definitivno se vidim kako živim u još manjem selu od ovog gdje se sada selim''

Ukrajinske predstavnice alyona alyona & Jerry Heil s pjesmom Teresa & Maria sada prema kladioncama imaju 15% šanse za pobjedu, a Baby Lasagna je i dalje na vrhu ljestvice sa 17% šanse.

Mislite li da imamo šansu za pobjedu na Eurosongu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nakon što je Island izabrao svog predstavnika, pali su s trećeg na sedmo mjesto, a trenutačno na trećem mjestu nalazi se Italija, te ju slijede Belgija, Švicarska, Švedska, Island, Francuska, Litva i Velika Britanija.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 6 Celebrity Snimka s dočeka Baby Lasagne postala je viralna, fanovi su primijetili nešto o čemu je on sam već pričao: ''Samo želim kući svojim mačkama...''

Inače, Baby Lasagna se o svemu oglasio u priči na svom profilu na Instagramu i otkrio svoje dojmove kada je prvi put vidio da je na prvom mjestu na kladionicama.

"Upravo se dogodilo nešto ludo, ne mogu čak ni pravilno reagirati u ovom trenutku, ali Hrvatska je upravo dospjela na prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu. Što??!", izjavio je uzbuđeni Baby Lasagna.

28-godišnji Marko će nas tako predstavljati na Eurosongu u Švedskoj kamo putuje u svibnju, no prije nastupa na Dori, domaćoj je javnosti bio relativno nepoznato ime. Unatoč tome što se glazbom bavi već 13 godina, većina je za njega prvi put čula kada je objavljena vijest da će nastupiti kao rezerva i to nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 5 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 2 +25 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla +26 Kralj Charles III. Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene