Teško im se nadiviti

Pogledajte kako izgleda mama Antonije Šole, sad je jasno kome duguje dobre gene: "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala!"

Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP DNEVNIK.hr 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola s mamom Antonija Šola s mamom Antonija Šola - 3 Antonija Šola, TLZP Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 3 Antonija Šola, TLZP +19 Antonija Šola Galerija

Antonija Šola se na društvenim mrežama pohvalila svojom mamom Kajom.

Pjevačica i autorica Antonija Šola (44), koju gledamo i kao natjecateljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato", ne prestaje izazivati čuđenje svojim mladolikim izgledom i kao da se uopće nije promijenila od početka karijere.

Nedavno je i njezin kolega iz showa TLZP Luciano Plazibat komentirao da već 20 godina izgleda isto, a sada je Antonija pokazala i kome može zahvaliti na dobrim genima.

Pogledaji ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 inMagazin Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

"Moja najljepša mama", napisala je Antonija uz fotografije sa svojom majkom Kajom koje je objavila na Instagramu, a možete ih pogledati i u našoj galeriji.

"Imaš lijepu mamu", "Jabuka ne pada daleko od stabla", "Najljepša mama i najljepša kćer", "Jako ste zgodne. Lijepa na mamu", "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala", "Geni su čudo", neki su od brojnih komplimenata koje su mama i kći dobile ispod fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

Antonija nam je ranije jednom prilikom otkrila i tajnu svojeg mladolikog izgleda.

"Ma ima naravno genetike, ali i puno brige o sebi, duhovno, tjelesno, mentalno, prehrana, aktivnosti, vježbanje, a naravno i neki moji rituali koje sam otkrivala dugo, neka posebna ulja i kremice koje možda otkrijem kad dođe pravi trenutak u nekom svom brendu", rekla je za naš portal.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 +26 Severina - 9 Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana 1994. - 3 Princeza Diana 1994. - 2 Princeza Diana 1994. - 1 +26 Bryan Adams i princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene