došao im na tonsku probu

Ante Gotovina pozirao u društvu naših poznatih glazbenika, čiji je veliki obožavatelj: "Kad igra karte s ekipom, pušta samo naše pjesme"

Ante Gotovina Ante Gotovina Facebook 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovina, Boris Hrepić i Jakša Kriletić Ante Gotovina Ante Gotovina i Zlatko Dalić Ante Gotovina Ante Gotovina Ante Gotovina Ante Gotovina i supruga Dunja - 1 Ante Gotovina i supruga Dunja - 2 Ante Gotovina - 2 Ante Gotovina - 1 +10 Ante Gotovina - 2 Galerija

Ante Gotovina družio se s bivšim članovima Daleke obale Borisom Hrepićem Hrepom i Jakšom Kriletićem Jordesom na njihovoj tonskoj probi u Pakoštanima.

Boris Hrepić Hrepa i Jakša Kriletić Jordes, koji je naslijedio Marijana Bana na mjestu pjevača Daleke obale, prošlog su tjedna imali nastupe u Šibeniku i Pakoštanima.

Na plakatima je pisalo Jakša i Hrepa (ex Daleka obala), a njihovu tonsku probu došao je pogledati i umirovljeni general Ante Gotovina.

Pogledaji ovo Ante Gotovina Celebrity Rijetka fotografija Ante Gotovine i njegove supruge, imali su poseban razlog za zajedničko pojavljivanje u javnosti

"U Pakoštane na kavi. Oficir i džentlmen Ante Gotovina, ljubitelj saksofona i Daleke obale. Kaže da kad igra karte s ekipom pušta samo Daleku obalu, i da mi nismo muzikanti nego pravi umjetnici. Pričao i priče iz pariških jazz-klubova gdje je odlazio zbog saksofona", napisao je Hrepa na Facebooku uz fotografiju s Gotovinom.

Inače, krajem prošle godine Daleka obala se raspala.

"Ja mogu samo reći da mi je stvarno žao, ali kad nešto ne ide – ne ide i tu treba stati da bude neki ljudski razlaz", rekao je Jakša u IN magazinu.

Loši međuljudski odnosi u bendu dugo su ih mučili i razlaz je bio jedina logična i najpametnija opcija.

"Ima tu više stvari. Teško je to reći. Pjesme su toliko divne, o ljubavi, a mi smo između nas bili dosta zatvoreni i imali smo dosta međuljudskih problema koji se više nisu mogli podnositi", objasnio je tada.

Pogledaji ovo In Magazin: Daleka obala inMagazin Članovi Daleke obale otkrili detalje raspada benda na kojem su odrasle mnoge generacije: "Pukao je! Rastužili smo se i mi..."

Daleku obalu osnovali su Marijan Ban i Boris Hrepić davne 1985. u Splitu. Ban je bend napustio prije sedam godina i otada se potpuno povukao iz javnosti, a Kriletić je postao pjevač Daleke obale 2019. godine, kada su se ponosno okupili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 6 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 5 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 3 +16 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 2 Celebrity Pričalo se da je uzrok raspadu njegova braka bila upravo ona, no ostali su zajedno unatoč glasinama koje su ih zauvijek obilježile

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 12 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 13 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 14 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 9 +26 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene