otvorila dušu

Naša bivša manekenka progovorila o izazovnim majčinskim trenucima: "Puno sam plakala. Bila sam u jako lošem raspoloženju"

Anita Dujić Anita Dujić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić - 1 Anita Dujić Broadfoot - 2 In Magazin: Anita Dujić - 11 +14 In Magazin: Anita Dujić - 10 Galerija

Anita Dujić Broadfoot je u podcastu je Lane Gojak Bajt iskreno progovorila o izazovima majčinstva i teškoj drugoj trudnoći.

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot u travnju ove godine rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu koju je nazvala Ella Skye.

Sada je o trudnoći i djeci progovorila u podcastu "Mame kod Lane", a glumici Lani Gojak Bajt priznala je da ju je majčinstvo promijenilo iz korijena.

Prisjetila se stanja šoka koje je doživjela nakon što je rodila sada dvomjesečnu kćerkicu, jer su od njezinog prvog truda do rođenja djevojčice prošla samo dva sata, pa se Anita nije stigla mentalno pripremiti na porod.

Priznala je i da joj je druga trudnoća bila jako emotivno teška, kao i da je ponekad osjećala i paniku jer nije znala hoće li se i kako će se snaći uz dvoje djece i uz posao.

"Puno sam plakala. Bila sam u jako lošem raspoloženju", ispričala je Anita koja se osvrnula i na pogrešno prikazivanje majčinstva na društvenim mrežama.

"Ne možeš jednostavno uvijek biti mama koja je divna, nasmijana, vesela, savršena, blaga, to ne postoji. Možda postoje takve žene, ja im se divim, ali ja nisam takva", poručila je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Anita je ispričala i kako je započela njezina ljubavna priča sa Škotom Duncanom Broadfootom, s kojim ima i četverogodišnju kćer Lili.

Između njih dvoje zaiskrilo je na snimanju filma "Mamma Mia" na Visu, a Anita je kroz smijeh je priznala kako Duncan ispočetka nije imao najbolje mišljenje o njoj, jer mu je poslala mail s prigovorima o suradnji.

"Pogledavali smo se mi, u startu se vjerojatno i razvila neka iskra. Na kraju smo otišli na piće i, evo, to jedno piće je šest godina kasnije dovelo do dvoje djece", ispričala je Anita koja se za Duncana udala 2020. godine u Glasgowu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - Bloom - 4 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity Nedostatak jednog modnog komada bio je i više nego očit, no Šuput je zbog ove haljine pobrala sve pohvale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević svoje obline izložila je pogledima na rođendanu naše influencerice koju poznaje godinama: ''Pa vi zbrojite, i dalje zajedno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene