Super raspoložen!

Andrej Plenković pozirao je s ljupkim hostesama, osmijeh koji su mu izmamile na lice nije skrivao!

Andrej Plenković Andrej Plenković Damir Spehar/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na izložbi Viroexpo - 3 Andrej Plenković na izložbi Viroexpo - 4 Andrej Plenković na izložbi Viroexpo - 1 Andrej Plenković na izložbi Viroexpo - 2 Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 +19 Andrej Plenković - 5 Galerija

Premijer Andrej Plenković pojavio se na otvorenju 27. Međunarodnog sajma Viroexpo u Virovitici.

Naš premijer Andrej Plenković bio je gost otvaranja 27. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici, gdje se dobro raspoložen pojavio u društvu ministrice poljoprivrede Marije Vučković i ministra gospodarstva Damira Habijana.

Premijer je, osim što je svečano otvorio sajam, istim i prošetao te se družio s posjetiteljima, a poseban smješak na lice su mu izmamile ljupke hostese s kojima je i rado pozirao.

Pogledaji ovo Darko Milinović, Damir Habijan Celebrity Milinović objavio svoju fotku u kupaćim gaćama pa se usporedio s ministrom Habijanom, u ovu objavu ubacio je i Plenkovića!

Nedavno je pažnju javnosti privukao na misi povodom sv. Blaža u istoimenoj zagrebačkoj župi, koju je predvodio vlč. dr. Jakov Radja, a sa sobom je imao i preslatku pratnju.

Fotografi su premijera snimili u prvim redovima crkve, a s njim je bila i malena kći Mila, koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Na fotografijama se vidi kako je u jednom trenutku nešto upitala tatu, a ako je suditi po njima, malo se i dosađivala.

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 2 Celebrity Pogledajte kako je srčano Plenković proslavio prolazak Hrvatske u finale, a evo koji su još političari i sportaši popratili veliku pobjedu naših vaterpolista!

Osim Mile, Plenković ima i dvojicu sinova, Marija i Ivana, a dobio ih je u braku s Anom Maslać Plenković s kojom se oženio 2014. godine. Najstariji Mario ide u čevrti razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prije dvije godine u ožujku.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene