rodila prije mjesec dana

Anđelka Prpić u prvom izlasku nakon poroda iznenadila figurom, a njezin partner nije ju ispuštao iz ruku!

Anđelka Prpić i Marko Žugić - 6 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 6 Antonio Ahel/ATAImages 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić i Marko Žugić - 9 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 8 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 5 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 4 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 3 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 2 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 1 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić s majkom +21 Anđelka Prpić - 5 Galerija

Anđelka Prpić viđena je u javnosti prvi put nakon poroda, za ruku je držala svog novog partnera Marka Žugića, a svi su bili iznenađeni figurom koju ima u tako kratkom periodu od rođenja drugog djeteta.

Omiljena srpska glumica Anđelka Prpić viđena je u javnosti prvi put otkad se saznalo da je rodila kćerkicu Čarnu.

Anđelka se s novim partnerom i ocem djeteta Markom Žugićem prošetala crvenim tepihom na drugoj večeri Belgrade River Festa, a svoju sreću nisu skrivali.

Prpić je na događanju sve oduševila svojom linijom samo mjesec dana nakon poroda, a istaknula je to u srebrnoj haljini uz koju je kombinirala ljubičaste sandale i tamno zelenu torbicu. Njezin partner odjenuo je svijetlo plavu košulju i tamne hlače te mokasine, a svoju Anđelku nije ispuštao iz ruku.

Podsjetimo, glumica je prije nekoliko mjeseci dobila veliku pažnju javnosti diljem regije kad se pročulo da hoda s prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a razveli 2020. te se pisalo kako je njihovu braku presudila njegova ljubomora.

O bliskosti glumice i njezina sadašnjeg partnera, Marka Žugića, počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši muž Dario prijatelji i kumovi.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv", izjavio je nedavno Anđelkin bivši muž za srpske medije.

S Darijom Anđelka ima i 10-godišnjeg sina Jakšu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 3 Sharon Osbourne - 4 +8 Sharon Osbourne Celebrity Supruga legendarnog rokera zabrinula nikad mršavijom pojavom, priznala je i što je posrijedi: "Osjećala sam se mučno svaki dan…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević - 1 +25 Boris i Valerija Đurđević - 2 Celebrity Atraktivna supruga osnivača Colonije mamila je uzdahe u zajedničkom izlasku, a ni on joj se nikako ne može nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene