"Sada mogu umrijeti"

Poslušajte kako zajedno zvuče zvijezda Kumova i Josipa Lisac, svojim moćnim vokalima naježile su sve redom!

Ana Uršula Najev i Josipa Lisac Ana Uršula Najev i Josipa Lisac Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 1 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 2 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 3 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 4 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 5 Josipa Lisac na turniru Plava Laguna Croatia Open Umag - 1 Josipa Lisac na turniru Plava Laguna Croatia Open Umag - 2 Josipa Lisac na turniru Plava Laguna Croatia Open Umag - 3 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 +19 Ana Uršula Najev - 3 Galerija

Ana Uršula Najev objavila je video u kojem s Josipom Lisac pjeva pjesmu "Ain't No Sunshine".

Glumica i pjevačica Ana Uršula Najev, koju gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Lucu Akrap, u Umagu je imala priliku zapjevati s našom glazbenom ikonom Josipom Lisac.

Ana je taj poseban trenutak zabilježila i na svojem profilu na Instagramu, a dame su zajedno izvele a capella verziju pjesme "Ain't No Sunshine".

"Sada mogu umrijeti", napisala je Najev uz snimku kojom je naježila sve redom, a Lisac joj je nakon izvedbe udijelila i kompliment.

"Wow, izvrsno", kazala joj je Josipa, na što joj je Ana uzvratila: "Hvala Vam, i Vi ste fantastični."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Savršeno", "Wow", "Suradnja bi bila masterpiece, kažem vam", "Dolazim gdje god budete pjevale zajedno", "Kraljica i princeza", neki su od brojnih komentara ispod snimke koju je Ana podijelila i u svojim pričama na Instagramu, gdje je otkrila i da joj je Josipa odmalena bila uzor.

"Na godišnjem zalutaš u Umag pa ikona života, čija je ploča bila tvoja prva fascinacija dok zube nisi imao, pjeva s tobom. Hvala Bože, živote, sudbino, svemiru", napisala je Najev.

Josipa, koje je poznata i kao velika ljubiteljica tenisa, u Umagu je pratila turnir Plava Laguna Croatia Open, a tamo se i fotografirala sa švicarskom zvijezdom Stanom Wawrinkom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Ana Uršula trenutno se odmara od snimanja novih epizoda "Kumova", koje će se od jeseni prikazivati na Novoj TV.

Njezin moćni vokal imali smo priliku čuti i u drugoj sezoni serije, kada je svojem Janku, odnosnu glumcu Momčilu Otaševiću, otpjevala "Žute dunje".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 +26 Žanamari i Mario Perčić - 13 Celebrity Svi se pitaju gdje je nestao suprug Žanamari Perčić, jedan citat potaknuo je sumnje na probleme u braku

  1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Neelam Gill Neelam Gill Neelam Gill Leonardo DiCaprio - 1 +22 Leonardo DiCaprio - 2 Celebrity DiCaprio uživa na jahti u društvu ljepotice koja u badiću oduzima dah, a pogledajte kako on ovog ljeta izgleda bez majice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene