"Djelujem kao jaka žena, ali..."

Ana Nikolić prvi put u javnosti nakon šokantnih snimki, iznijela je svoju stranu priče i izgledom sve iznenadila!

Ana Nikolić Ana Nikolić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 5 Ana Nikolić +19 Ana Nikolić Galerija

Ana Nikolić obratila se medijima nakon zabrinjavajućih snimki i optužbi da je na teškim drogama.

Srpska pjevačica Ana Nikolić obratila se medijima prvi put otkako je na društvenim mrežama osvanula njezina zabrinjavajuća snimka na kojoj ima duboke ožiljke na licu i moli za pomoć.

Anu su novinari dočekali ispred njezina doma u Beogradu, u koji se vratila nakon što je kratko od svega pobjegla u rodno selo Donju Mutnicu, a prije svojeg dolaska slala im je i pića da skrate vrijeme.

"Predaja nije opcija! Odlično sam, zašto? Slala sam vam kave da se osvježite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto... Da, djelujem kao jaka žena, ali zapravo mi zna biti i teško i naporno. Uvijek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, jednostavno", poručila je Ana, koja je izgledala pribrano i dotjerano, a lice je pokrila rajfom s velom preko čela i velikim sunčanim naočalama, pa joj se nisu mogli vidjeti ožiljci.

Okupljenim novinarima komentirala je i ružne komentare na društvenim mrežama te izjave svojeg menadžera Saše Mirkovića, koji ju je javno optužio da konzumira teške droge.

"Nikad nisam čitala komentare. Da ih čitam, završila bih u Lazi, gdje ću svakako završiti. Ima vremena, moram sada raditi. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lijekove... Kao što ih ni moja majka ne želi piti. Što se mene tiče, uvijek ću mu biti zahvalna, bila je to lijepa suradnja, šest-sedam mjeseci smo surađivali... Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva suradnja počela je tako što sam skoro pa iskakala iz auta u pokretu, figurativno. Tad je trajala 15 minuta trajala. Druga suradnja trajala nam je, evo, sedam mjeseci. Možda treća bude duža, vidjet ćemo. Postoji šansa za novu suradnju s njim, uvijek, s nama se nikad ne zna", kazala je. Laza, koju spominje, klinika je za psihijatrijske bolesti "Dr. Laza Lazarević" u Beogradu.

Osvrnula se i na napise da se obraća vračarama za pomoć, a potvrdila je i da će održati najavljeni koncert u beogradskoj Areni.

"Arena će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne... Ja vjerujem u Boga, ne vjerujem u te gluposti", rekla je u videu koji je objavio srpski Blic.

Ana se prije ovoga o svemu oglasila i na svojim društvenim mrežama, gdje je zahvalila obožavateljima na podršci i demantirala glasine o drogama.

Nikolić je započela karijeru kada su joj bile samo 22 godine, a prvi nastup održala je na popularnim beogradskim splavovima. Dosad je snimila šest studijskih albuma, koji su dosegli veliku popularnost. 2004. godine sudjelovala je na "Beoviziji", gdje je dobila nagradu za otkriće godine, a 2006. godine nastupila je s pjesmom "Romale, romali", koja se smatra njezinom ulaznom kartom u svijet glazbe.

Već se ranije pisalo da se nakon teških životnih situacija okrenula raznim ovisnostima, što je i sama potvrdila nekoliko puta za regionalne medije. Zbog problema s alkoholom Ana je neko vrijeme pauzirala s nastupima i izbacivanjem novih pjesama te se u potpunosti povukla iz javnosti.

Nakon nekog vremena pjevačica je transformirala svoje tijelo i skinula poveći broj kilograma, nakon čega su svi pomislili da će i njezino stanje krenuti nabolje. Puno se pisalo i o njezinu braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom, za kojeg se udala 2016. godine i s kojim je dobila kćer Taru, a samo godinu kasnije razveli su se zbog njezine nepodnošljive ljubomore.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene