''Gubljenje noći, gubljenje obitelji...''

Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

Alen Vitasović Alen Vitasović Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +19 Alen Vitasović Galerija

Alen Vitasović uzima pauzu od pjevanja i kaže da neko vrijeme neće ni boraviti u Hrvatskoj.

Naš popularni pjevač Alen Vitasović nedavno je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema završio u pulskoj bolnici, a sada je izjavio kako se povlači sa scene i uzima pauzu od pjevanja kojeg mu je dosta.

"Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmorit ću se nakon 50 godina od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i na ljeto ponovno planiram svirati i raditi", izjavio je Alen za Istarski.hr.

Potvrdio je i da od već jednom odgođenog koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo 13. siječnja neće biti ništa i da će biti održan u svibnju.

"Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fuc*ing je*eni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja", zaključio je.

Ipak, Alen kaže kako od glazbe u životu neće odustati, ali da mu je zdravlje sada na prvom mjestu.

"Upravo zato što obožavam muziku, što je muzika moj život, što želim umrijeti na pozornici, i zato sam išao napraviti konačno, a to sam trebao napraviti i više puta i prije, ići ću na neki odmor, a ne forsirati zbog dva novčića više, jer šta će mi novac ako nemam zdravlja. Trebao sam prije to napraviti i jako mi je drago. Glazbom ću se baviti i dalje. Dok sam god na pozornici ja sam drugi čovjek, izvan pozornice ja ne postojim", zaključio je Alen čiji će obožavatelji još malo morati pričekati prve koncerte.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin +16 Lara Demarin Clubzone Pjevačica napustila Matiju Cveka i oglasila se o novom početku: "Pamtit ću ovih šest godina, tu i tamo možda pustiti još koju suzu"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie Pax Jolie Pitt Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Pax Jolie Pitt i Brad Pitt - 5 +26 Pax Jolie Pitt Celebrity Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene