njemu su 83 godine!

Prije samo tri mjeseca 54 godine mlađa djevojka rodila mu je četvrto dijete, a ljubavi je već došao kraj!

Al Pacino i Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 2 +4 Noor Alfallah (Foto: Instagram) Galerija

Al Pacino i Noor Alfallah prekinuli su tri mjeseca nakon što su dobili dijete, a ona je zatražila potpuno skrbništvo nad njihovim sinom.

Legendarni glumac Al Pacino prekinuo je s majkom svojeg najmlađeg djeteta, 54 godine mlađom Noor Alfallah.

Par je prije tri mjeseca dobio sina kojemu su dali ime Roman Pacino, a Noor je nakon prekida zatražila potpuno skrbništvom nad njim, kako doznaje Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Inače, 83-godišnji Al Pacino se šokirao kada je saznao da je njegova sada već bivša 29-godišnja djevojka trudna pa je zahtijevao da naprave DNK analizu. Strani mediji pisali su tada kako se to dogodilo jer je glumac mislio da je neplodan.

Pacino i Noor bili su u vezi dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni u javnosti u travnju prošle godine. Ona je prije njega ljubila frontmena Rolling Stonesa Micka Jaggera, s kojim je prekinula 2017. godine. Nakon toga su po Hollywoodu kružile glasine i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena.

Pacino ima troje djece s različitim ženama, kćeri Julie i Oliviju i sina Antona. Prije Noor ljubio je 40 godina mlađu izraelsku glumicu Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, no čini se da je posrijedi bilo ipak nešto drugo.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene