NA RAZLIČITOJ ADRESI

EKSKLUZIVNO Andrea Šušnjara prekinula višegodišnju ljubavnu vezu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odnedavno slobodna pjevačica Magazina snimila je videospot za pjesmu znakovita naziva 'Macho man'.

Andrea Šušnjara potvrdila je prekid višegodišnje ljubavne veze s dečkom. Da da, dobro ste čuli, Andrea Šušnjara ponovo je slobodna. 'Od nedavno sam slobodna, tako da jednostavno uživam u u životu solo ne tražim nikoga i super mi je i to je to', rekla je Andrea Šušnjara. Odluka o prekidu nikad se ne donosi preko noći. Pjevačica je dugo razmišljala, i na kraju ipak zaključila da je prekid najbolje rješenje.

 

zadnji #selfie u #2015 #makarska

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

'Recimo da sam si uzela jedno cijelo ljeto za razmišljanje i za prilagođavanje novoj situaciji tako da krećem u nove pobjede solo', priznala je Andrea.Pa tako je logično da Andrea s bivšim dečkom više ni ne dijeli istu adresu.

 

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

Ne znamo kakav je bio njezin bivši, ali u novoj pjesmi obraća se Macho manu. A Macho man u ovoj je priči bivši mister turizma Ivica Prižmić. Zavođenje zgodne pjevačice bio mu je izazov:

'Nije se bilo teško uživit, nego eto drago mi je da ispadne spot šta bolji i to je to. Andrea mi je prijateljica tako da nju nisam nikako mogao odbit', rekao je kroz smijeh Ivica Prižmić, mister turizma 2014. godine. 'Zapravo ja sam u toj pjesmi pastirica seljančica koja se želi bogato udat, tj mama je želi bogato udat, a ona želi slijediti svoje srce i zaljubljena je u jednog farmera koji je na selu tako da smo probali spojiti i gradski i seoski dio', rekla je Andrea.

 

Prsten si dao,onda otisao... #imadana

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

A u tome joj je pomogao Janko, pravi jarac. 'Jako je dobar, poslušan, ali je za mene ipak malo prejak pa sam jedva nekako ukrotila ali senzacija smo ovdje u marini', rekla je Andrea Šušnjara. Spot potpisuje Leo Bartulica, a Andreinu majku koja za svoju kćerku želi bolji život odglumio je Čubi.

'Kad ti stave umjetne trepavice to samo mi žene znamo uopće ne vidiš ništa ni očna klinika ti ne može pomoć', rekao je Damir Mihanović Čubi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene