Nastala prije četiri desetljeća!

Zrinka Cvitešić obilježila je rođendan fotografijom iz djetinjstva, prepoznajete li koja od djece je naša glumica?

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka i Višnja Cvitešić Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić +21 Zrinka Cvitešić Galerija

Zrinka Cvitešić povodom svog 44. rođendana podijelila je fotografiju iz djetinjstva, teško ćete ju prepoznati.

Naša svjetski slavna glumica Zrinka Cvitešić proslavila je svoj 44. rođendan, a povodom tog posebnog dana objavila je i novu fotografiju na društvenim mrežama.

S pratiteljima na Instagramu podijelila je privatnu fotografiju iz djetinjstva na kojoj je s još jednim dječakom i djevojčicom, a mnogi će se morati dobro zagledati u fotografiju kako bi shvatili koja od njih je Zrinka.

U opisu fotografije citirala je pjesmu Lady Gage ''Always Remember Us This Way''.

''…When the sun goes down, and the band won’t play, I’ll always remember us this way…'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Naša Zrinka inače slovi kao jedna od najuspješnijih domaćih glumica i već godinama gradi karijeru u inozemstvu, zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu.

U sretnoj je vezi s Nikom Kranjčarom, a svoju su romansu započeli 2014. godine. Upoznali su se kada je Zrinka zbog poslovnog angažmana na West Endu bila u Londonu, gdje je Niko također boravio.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Mikić - 2 Marija Mikić - 1 Marija Mikić - 4 Marija Mikić - 2 +26 Marija Mikić - 1 Celebrity Udala se srpska pjevačica koja je s našom Mineom obradila stari hit, svoju sreću s partnerom dugo je čekala, a onda su sve šokirali neočekivanim vijestima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene