Neprepoznatljiva!

Zrinka Cvitešić novim videom raspametila obožavatelje, ovako opaku dosad je još nismo vidjeli!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tonci Plazibat/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 2 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić +10 Zrinka Cvitešić Galerija

Zrinka Cvitešić objavila je trailer za novu britansku seriju "The Power", u kojoj je utjelovila lik bivše prve dame Moldavije, Tatiane Moskalev.

Naša glumica Zrinka Cvitešić, koja godinama gradi karijeru u inozemstvu, pohvalila se svojim najnovijim uspjehom.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić i dalje je prekrasna! Zrinka Cvitešić iznenadila transformacijom, svjetski poznati časopis objavio je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva!

Zrinka je ostvarila ulogu u novoj britanskoj seriji "The Power", koja će se prikazivati na streaming servisu Amazon Prime, a na svojem profilu na Instagramu podijelila je i prvi trailer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Cvitešić je u seriji utjelovila lik Tatiane Moskalev, opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji.

Sa svjetlijom kosom i u glamuroznim krpicama, našu glumicu nije baš lako prepoznati u traileru, u kojem je se pojavljuje više puta, a obožavatelji su oduševljeni.

"Bravo", "Svaka čast", "Jedva čekanje" neki su od brojnih pozitivnih komentara koje je Zrinka dobila ispod objave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Power (@thepoweronprime)

Serija "The Power" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a glavnu ulogu ima poznata australska glumica Toni Collette, koja glumi gradonačelnicu Seattlea. Snimanje serije započelo je 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija.

Inače, Zrinka je od 2014. godine u sretnoj vezi s našim bivšim nogometašem Nikom Kranjčarem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko i Marina Mamić - 3 Celebrity Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu u društvu mlade Hercegovke, uhvaćeni su u hotelu, a šuška se da su već napravili veliki korak!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene