dobro raspoloženi!

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić snimljeni u Katru kako čekaju utakmicu, vrijeme provode u društvu našeg bivšeg Vatrenog!

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Goran Stanzl 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 2 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 4 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 5 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 6 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 7 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 8 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 9 Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +9 Mihael Mikić i Niko Kranjčar Galerija

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni su nasmijani u kafiću s prijateljima gdje su se družili prije utakmice Hrvatske i Argentine.

Bivši nogometni reprezentativac Niko Kranjčar uhvaćen je u jednom kafiću u Katru s partnericom Zrinkom Cvitešić, te bivšim Vatrenim Josipom Šimunićem i prijateljima. 

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Na njihovim licima vidi se kako u dobrom raspoloženju iščekuju utakmicu Hrvatske i Argentine.

Zrinka je na sebi imala navijački dres, dok je Niko nosio majicu i šiltericu na glavi. Oboje su imali sunčane naočale, Niko se odlučio za plave, a Zrinka za crne.

Inače, Niko i Josip dandanas vole pogledati kako igra hrvatska reprezentacija, a nakon svojih sjajnih nogometnih karijera, posvetili su se obiteljskom životu.

Šimunić je od 2013. u braku s Christinom Marie, a par je prije četiri godine pogodila strašna tragedija, kada je od posljedica komplikacija gripe preminula njihova kćerkica Luciana koju su dobili iste godine kada su se vjenčali.

Sina Juru dobili su krajem 2016. godine, a na ljeto 2019. u obitelj je stigao još jedan sinčić.

Inače, Josip je rođen u Canberri u Australiji, ali ima hrvatske korijene zbog kojih je odlučio igrati za našu reprezentaciju u kojoj smo ga gledali od 2001. do 2013. godine.

Niko je, pak, od 2014. godine u vezi našom glumicom Zrinkom Cvitešić koja gradi inozemnu karijeru pa već dugo vremena žive u Londonu. Samozatajni par pred oltar još nije stao, a ne vole otkrivati nikakve detalje iz privatnog života, no u svakom rijetkom zajedničkom pojavljivanju pokazuju da su još zaljubljeni kao prvog dana.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +7 Claudia Rivier - 2 Celebrity Raskošna Slavonka grudi je ukrasila posebnim navijačkim motivom, a zbog atraktivnog detalja prozvali su je i anđelicom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 3 Magdalena Keškić - 4 +30 Magdalena Keškić - 5 Celebrity Nema tko se u Dohi nije okrenuo za našom mladom navijačicom, u seksi haljini iskakala je iz mase bijelo-crvenih kvadratića!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene