Očarana agentom 007

Adriana Lima želi biti nova Bond djevojka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog glumca, Anga Leeja', rekla je lijepa manekenka s kojom će u tom slučaju biti i suprug, srpski košarkaš Marko Jarić.

Ni tjedan dana nakon Oscara Adriani Limi nisu se stišali dojmovi oduševljenja pravim glamurom. Gledajući samu dodjelu, brazilska manekenka Adriana Lima poželjela je biti dio te otmjenosti, i to kao glumica.

Iako je bila zauzeta revijama na Milanskom tjednu mode, nakon svečanosti dodjele Oscara svoje je dojmove komentirala na Twitteru.

>> Adriana pronašla dvojnicu: Tko bi prepoznao 'original'?

'Želim biti Bond djevojka!', napisala je Adriana gledajući hommage posvećen upravo najpoznatijem filmskom špijunu i glumicama koje su igrale u filmovima o agentu 007.' Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog Anga Leeja', izjavila je lijepa mankenka.

Pogledaj i ovo showbuzz Seli u Irsku Ne biste vjerovali zbog čega slavni glumac odlazi iz Hollywooda!

Adriana je poznata u svijetu ljepotica i manekenki, a kako upravo takve cure mogu jedino biti Bondove djevojke, donosimo galeriju njezinig fotografija, da sami procijenite može li Lima biti uz bok najslavnijem agentu na svijetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene