prijatelji se uplašili

Vladimir Kočiš Zec o strašnim lažima koje se šire o njemu: "Objavio sam na Facebooku da sam živ i zdrav"

Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec Lucija Ocko/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Kočiš Zec lažne objave Vladimir Kočiš Zec lažne objave Vladimir Kočiš Zec lažne objave In Magazin: Vladimir Kočiš Zec - 5 In Magazin: Vladimir Kočiš Zec - 2 Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 Vladimir Kočiš Zec - 4 +9 Vladimir Kočiš Zec Galerija

Na društvenim mrežama proširile su se lažne vijesti o našem glazbeniku Vladimiru Kočišu Zecu.

Naš glazbenik Vladimir Kočiš Zec našao se na meti prevaranata koji na društvenim mrežama šire lažne vijesti o njemu.

Naime, Na Facebooku se pojavila plaćena objava pod naslovom "Skandal koji je šokirao cijeli svijet!" uz koju je stajao opis: "Vladimir Kočiš Zec u neviđenom skandalu, karijera u opasnosti!".

Usto, društvenim mrežama kruži i vijest da je glazbenik preminuo.

"Zemlja je izgubila jednog od svojih najpoznatijih glazbenika", piše u objavi uz Vladimirovu crno-bijelu fotografiju.

Pogledaji ovo In Magazin: Vladimir Kočiš Zec - 1 inMagazin Vladimir Kočiš Zec najavio spektakl za sljedeću godinu: ''Datum je već rezerviran, ali vam ga ne smijem otkriti!''

"Gluposti. Za svaku osudu. Netko me uzeo na zub. Nemoguće pronaći izvor, tako da ću to ignorirati", komentirao je Vladimir za 24 sata.

"Objavio sam na Facebooku da sam živ i zdrav. To mi je bilo važno zbog prijatelja, jer su se neki od njih uplašili. To nije za šaliti se. Nisam jedini kome to rade. Kad se umiješa umjetna inteligencija ode sve k vragu", rekao je 75-godišnji glazbenik.

Pogledaji ovo Vladimir Kočiš Zec Celebrity Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

Vladimir je na sceni prisutan više od pola stoljeća i najpoznatiji je kao pjevač i gitarist grupe Novi fosili, i još nastupa sa Sanjom Doležal i Marinkom Colnagom, no izgradio je i uspješnu samostalnu karijeru te je krajem prošle godine izbacio studijski album "Tako je to kada se voli".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 1 Mirna Berend +19 Oliver Mlakar i Mirna Berend Nekad i sad Bila je jedna od naših najpoznatijih i najtalentiranijih voditeljica, a danas živi i radi nešto skroz drugačije!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise - 5 Katie Holmes i Suri Cruise - 4 Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 +29 Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Celebrity Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene