napravila potpuni zaokret!

Bila je jedna od naših najpoznatijih i najtalentiranijih voditeljica, a danas živi i radi nešto skroz drugačije!

Mirna Berend Mirna Berend Marijan Delija/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 1 Mirna Berend Oliver Mlakar i Mirna Berend Mirna Berend Mirna Berend - 6 Mirna Berend - 5 Mirna Berend - 4 Mirna Berend - 3 +13 Mirna Berend - 2 Galerija

Mirna Berend bila je jedna od naših najpoznatijih televizijskih voditeljica, ali danas živi posve drugačijim životom.

Mirna Berend bila je jedno od naših najpoznatijih televizijskih lica i popularna voditeljica i reporterka 90-ih godina, no danas živi daleko od kamera i svjetla reflektora i u javnosti se pojavljuje tek u rijetkim prilikama.

Jedna od njezinih posljednjih izlazaka bila je proslava 53. rođendana kultnog zagrebačkog kluba Saloon gdje joj je pripala i posebna čast, a koji je obilježen prošle godine.

Naime, danas 57-godišnja Mirna i glumac Tarik Filipović postali su tom prilikom novi kumovi kluba, a ključeve su im predali Sanja, Marinko i Zec iz Novih fosila.

"Uzmu ti sve, a ti im zahvališ na svoj zločestoći i nepravdi. I onda ti život vrati, ne sve, vrati ti samo najljepši dio. Bila je ovo večer za mene, za sve, za sve naše uspomene, za našu mladost, za moje prijatelje, za lude noći, za predivne zore... Hvala, Vlaho Srezović, hvala, Maro moj! Bila je ovo velika čast za mene, biti kuma Saloona i zavrtjeti zemlju unatrag, u neka dobra, dobra stara vremena, makar na nekoliko sati", pohvalila se Mirna na svojem Facebooku, a fotografiju s proslave je podijelila i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirna Berend (@mirna.berend)

Otkako se oprostila od voditeljskog posla, Mirna se, iz Zagreba u kojem je živjela 20 godina, vratila u rodnu Petrinju, gdje živi podalje od očiju javnosti te se bavi dizajnom nakita koji reklamira na svom profilu na Instagramu i proizvodnjom kozmetike.

Kakva vam je Mirna Berend bila kao televizijska voditeljica?

  • Meni je bila najdraža!
  • Nije mi baš bila simpatična.
  • Ne sjećam se nje, davno je to bilo.

Ukupno glasova:

U razornom potresu koji je 2020. godine pogodio Petrinju Mirna je drugi put ostala bez svojeg doma. Obiteljsku kuću u Petrinji prvi put je izgubila u Domovinskom ratu, no ona i njezina obitelj za to nikada nisu dobili neku naknadu ili odštetu niti je kuća ušla u proces obnove. Mirna je bila i ratna reporterka, a iako je život nije mazio, uvijek se vodila filozofijom - tako je moralo biti, te je nakon svega zadržala optimističan pogled na život. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 7 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 5 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 6 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 8 +14 Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 9 Nekad i sad Pogledajte kako su poznati Hrvati feštali 2009. godine u kultnom zagrebačkom klubu, dolazak na tu zabavu nitko nije želio propustiti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene