Čestitamo!

Josip Brekalo izrekao sudbonosno da svojoj partnerici Dominiki, slavlje je održano u jednom zagrebačkom hotelu

Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +0 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Galerija

U Zagrebu su se vjenčali Josip Brekalo i Dominika Kralj koji su nedavno postali roditelji djevojčice Nike.

Nogometaš i član Hrvatske nogometne reprezentacije 23-godišnji Josip Brekalo i njegova 22-godišnja partnerica Dominika Kralj izrekli su sudbonosno da, a prema pisanju 24 sata svadbeno je slavlje održano u jednom zagrebačkom hotelu.

Pogledaj i ovo Josip Brekalo (Foto: Instagram) baby boom među vatrenima! Naš samozatajni nogometni reprezentativac kojeg žene obožavaju postao je otac u 23. godini, dobio kćer!

Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu "Jedina ljubav" grupe Dalmatino i Mihaela Starčevića.

Inače, Dominika je nedavno rodila kćer kojoj su odlučili dati ime Nika, no više detalja nije poznato jer detalje privatnog života čuvaju za sebe.

Mladi napadač, koji od 2016. godine igra u njemačkom klubu Wolfsburg, zaludio je žene kada je 2018. debitirao u reprezentaciji na utakmici protiv Španjolske na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Na Instagramu su ga tada zapratile brojne obožavateljice koje mu redovito pišu komentare na račun njegova izgleda, pogotovo ispod fotki na kojima ne nosi majicu. No čini se da se mlađahni Josip na njih ne obazire i odan je svojoj partnerici s kojom je sada zasnovao i obitelj.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić nastavila niz svojih ženstvenih izdanja, svilena haljina s prorezom pristajala joj je kao salivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene