Mlada dama!

Mia Negovetić nastavila niz svojih ženstvenih izdanja, svilena haljina s prorezom pristajala joj je kao salivena

Mia Negovetić i njezin partner - 2 Mia Negovetić i njezin partner - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Galerija

Mia Negovetić pojavila se kao gošća na 68. Pula Film Festivalu, a nastupila je i na svečanoj ceremoniji otvaranja.

Pjevačica Mia Negovetić bila je jedna od domaćih zvijezda koje nisu htjele propustiti otvaranje 68. Pula Film Festivala, a za tu prigodu odabrala je i više nego elegantnu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Mia je crvenim tepihom prošetala u zelenoj slip haljini koja joj je pristajala kao salivena i trendi sandalama kojima je začinila svečani outfit.

Osim što se šetala crvenim tepihom, Mia se popela i na pozornicu te zapjevala u društvu kolege Edija, s kojim je izvela njihov zajednički singl "Ljubav nema kraj".

Mlada pjevačica u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju svojim novim imidžem, a nedavno se u javnosti pojavila prvi put u pratnji dečka, i to na ovogodišnjem Porinu. 

''Drago mi je što je tu i što me podržava, kao i moji roditelji, kao i moja obitelj'', rekla je tada pred kamerama IN magazina

Za IN magazin je komentirala i kako reagira na to kada je ne prepoznaju zbog promjene izgleda.

''Nasmijem se kad me kao ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom'', zaključila je Mia. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gracija Filipović Gracija Filipović Ekipa filma Murina Ekipa filma Murina +1 Ekipa filma Murina Celebrity Tek joj je 18, a već je osvojila domaću, ali i svjetsku publiku i svojom pojavom može zasjeniti i slavnije kolegice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene