sve zbog bliske osobe

Emotivna Vjekoslava Huljić podijelila lijepu uspomenu s Tončijem: "Od toga je prošlo 27 godina"

Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Tomislav Miletić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Promocija novog albuma Jelene Rozge - 1 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 12 Vjekoslava Huljić Promocija novog albuma Jelene Rozge - 11 Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +2 Vjekoslava i Tonči Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić na promociji novog albuma Jelene Rozge prisjetila se jednog posebnom trenutka sa suprugom Tončijem.

Supružnici Tonči i Vjekoslava Huljić došli su podržati Jelenu Rozgu na promociji njezina novog albuma "Minut srca mog" u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Rozga - 4 Zanimljiva informacija! Rijetki znaju tko je zapravo zaslužan što je Rozga postala pjevačica Magazina: ''Ja ne znam što je njoj bilo taj dan!''

Vjekoslava je po dolasku ukrala pažnju u elegantnom bijelom odjelu, a zatim se popela i na pozornicu zagrliti Jelenu te je tom prilikom podijelila i jednu lijepu uspomenu.

"Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli - to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas", prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.

"Minut srca mog" album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta.

"Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama", kazala je Rozga.

Osim obitelji Huljić, glazbenicu su na promociji podržali i Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević te brojni drugi prijatelji i kolege, a došli su joj i roditelji koje rijetko imamo priliku vidjeti.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene