prisjetila se i vrhunca slave

Vesna Pisarović osvrnula se na mračnu stranu estrade: ''Toga ima svugdje, samo je stvar individue koja ima želju probati"

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Marko Todorov / CROPIX 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović Vesna Pisarović - 5 Vesna Pisarović u Ciboni - 1 Vesna Pisarović u Ciboni - 2 Vesna Pisarović u Ciboni - 3 Vesna Pisarović u Ciboni - 4 Vesna Pisarović u Ciboni - 5 Vesna Pisarović u Ciboni - 6 Vesna Pisarović u Ciboni - 1 Vesna Pisarović u Ciboni - 2 +7 Vesna Pisarović Galerija

Naša pjevačica Vesna Pisarović gostovala je na srpskoj televiziji gdje je pričala o estradi, počecima karijere i vrhuncu slave.

Pjevačica Vesna Pisarović gostovala je na srpskoj televiziji Pink u emisiji ''Premijera'',.

Novinarka ju je, među ostalim, upitala da komentira temu emisije o drogama na estradnoj sceni.

"Droge ima svugdje, među studentima, osnovnoškolcima, droge ima sve više... Ona je dostupna i više je nije problem naći, to je samo stvar individue koja ima želju probati. Svi smo probali nešto, netko stane u nekom trenutku, netko ode dalje... Mislim, to je normalna stvar, samo se treba educirati javnost u smislu da ukaže na one krajnje problematične, ekstremne probleme koje droga radi, ili alkohol. Treba sve umjereno, to je jako teško za nas ljude", rekla je pjevačica.

Prisjetila se i svoje mladosti i vrhunca slave.

"Ja sam otišla studirati jazz u Haag, pa na magisterij pjevanja u Londonu. Onda sam otišla u Berlin na jedan jazz-koncert, zaljubila se u jedan bend i počela od nule. Preselila sam se u Berlin i još uvijek sam na relaciji Zagreb - Berlin. Izdala sam pet albuma i onda su se dogodili klinci", 9kazala je.

"Željela sam promjenu, bila sam ponovno studentica, to još uvijek traje, ja sam još student i tako se osjećam, da sam mala i da nedovoljno znam. Ne volim slavu niti biti prepoznata, iako volim glazbu i publiku. Kad sam u javnosti, obično nosim šiltericu i hodam kao muško, nikad nisam previše sređena..." rekla je.

Iako dugo nije bila u javnosti, nešto je i dalje ostalo isto.

"Glas me jedino odaje, pa me znaju prepoznati. U inozemstvu pjevam isključivo jazz, to sam druga ja, dok u Hrvatskoj i Srbiji uz jazz pjevam i pop. Od tog trenutka koncerti su se zaredali, tako da uskoro izdajem i pop-album, prva će pjesma izići 1. rujna", dodala je Pisarović.

Pogledaji ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 Celebrity Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Pogledaji ovo In Magazin: Vesna Pisarović - 4 inMagazin Vesna Pisarović progovorila o osobi koja je itekako zaslužna za njezinu karijeru: ''Između nas se dogodila ta vrsta ljubavi iz nekog glazbenog erosa...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene