presretna je!

Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker udala se tri mjeseca nakon što je objavila zaruke, a do oltara ju je otpratio glumac Vin Diesel.

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, 22-godišnja Meadow, udala se za glumca Louisa Thorntona-Allena tri mjeseca otkako su objavili zaruke. Manekenka je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video s vjenčanja, a otkrila je tako i da ju je do oltara odveo glumac Vin Diesel, inače veliki prijatelj njezina pokojnog oca.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužni oproštaj Kći preminulog glumca oglasila se putem Facebooka

"Vjenčani smo", napisala je Meadow u opisu videa sa svadbe. Objavila je i niz fotki sa svojim suprugom, a između ostalog je pokazala i onu na kojoj poziraju s vjenčanim listom.

Meadow je zaruke objavila tek nekoliko tjedana nakon što je potvrdila da je u vezi s glumcem u kolovozu ove godine. Odabranik njezina srca je glumac u usponu, a glumu studira na prestižnom fakultetu Stella Adler u New Yorku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Inače, manekenka je ostala bez oca Paula 30. studenog 2013., nekoliko tjedana nakon njezinog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Porscheom zabio u metalni stup na ulici i vozilo se zapalilo.

Meadow ga se često prisjeća u svojim objavama na Instagramu i svaki put dirne u srca milijune koji ju slijede na toj društvenoj mreži. Meadow većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Obožavatelji tijekom posljednjih nekoliko godina ne prestaju uspoređivati glumca i njegovu lijepu kćer. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene