uskoro objava?

Promijenila je samo jednu riječ u pjesmi, ali fanovi su to primijetili pa su uvjereni da se zaručila za dugogodišnjeg dečka

Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) +1 Taylor Swift (Foto: Profimedia) Galerija

Taylor Swift i Joe Alwyn u vezi su tri godine, a pjevačica je promjenom jedne riječi u stihu pjesme "Love Story" pokrenula glasine da su se zaručili.

Pjevačica Taylor Swift reizdanjem svoje pjesme "Love Story" pokrenula je glasine da se zaručila za Joea Alwyna s kojim je u vezi već neko vrijeme. Romansa pjevačice i glumca traje već tri godine, a izvori bliski paru ističu kako je ta veza zaista ozbiljna.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

31-godišnja Taylor u reizdanju pjesme "Love Story" je promijenila stih u kojem kaže "samo reci da" u "rekao si da", a svi bruje o tome da se par zaručio. Pretpostavljaju i kako će zaruke objaviti na svoj 31. rođendan koji je 13. prosinca.

Taylorin privatni život već je godinama tema brojnih tabloida, a nije tajna da pjevačica u pjesmama često ističe ljubavne brodolome te se po njezinim singlovima može iščitati i u kakvom je ljubavnom statusu.

Prije nekoliko mjeseci Swift je objavila kako joj je upravo navodni zaručnik pomogao u pisanju pjesama na posljednjem albumu "Folklore". Pisao je pod imenom William Bowery, no obožavatelji su ih vrlo brzo razotkrili.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Celebrity Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene