'Zločesti' Filip

'Moraš zaigrati neku igru da bi stvari postale napete!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan je od popularnijih hrvatskih glumaca, ali i zvijezda hit serija 'Larin Izbor'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ne biste vjerovali! Što je to najviše dojmilo Doris i Filipa u Cannesu?

A u novom broju časopisa Story, 31-godišnji Filip Juričić je iskreno progovorio o liku Dinka, ali i o tome što misli o listama najseksi Hrvata, gdje je često spominjano ime.

>> 'Rekla je da joj je lakše ljubiti se sa mnom nego s nekim nepoznatim'

'Ima trenutaka kada se osjećam seksi, ali i onih kada se tako ne osjećam. Prolazim te faze. Ali osjećam li se kao neki seks simbol poput Micka Jaggera koji pršti time od 0 do 24, to ne. Ipak, moraš pokazati da si zanimljiva osoba. Zaigrati neku igru da bi stvari postale napete, zanimljive, da bi se dogodila igra, ili što već kreće od tih igrica. Vjerojatno ima nešto u tome da ljudi vole nesavršenost, kod Dinka je to neka grubost, sirovost. Vjerojatno se to ženama i svidjelo, onda i mene poistovjećuju s time.', nadovezao se Filip i na svoj pristup ženama.

Filip je progovorio i o muško ženskim odnosima, te, kada je riječ o prekidu veze -  i muškarci nose s prekidom kako znaju. Kada su povrijeđeni, sve banaliziraju.

'Žene više vole pričati na kavama, a mi volimo govoriti kako ste vi beštije koje nas nikada nisu voljele. Kada smo povrijeđeni, sve banaliziramo. Imam prijatelja s kojima sam provodio 'žensku večer' kada bismo prekinuli s curom. Svi mi bi bili povrijeđeni, i svi mi frajeri imamo taj mali ženski dio u sebi . Rastanci su jako teški, pogotovo nakon dugo vremena koje si proveo s nekom osobom', tvrdi glumac.

Odnedavno zvijezda 'Larinog izbora' živi i u vlastitom stanu,a ističe kako se trudi biti dobra domaćica.
'Trudim se biti dobra domaćica, i uživam u tome, ali nemam puno vremena. U posljednje vrijeme sam opsjednut čišćenjem. Volim da je čisto i ugodno, ali netalentiran sam za taj posao. No sam perem odjeću, sušim je, slažem u ormar, kuham ručak...' zaključio je 31-godišnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene