evo što ona kaže

Razvodi se Haris Džinović? Nakon medijskih napisa, oglasila se i njegova 30 godina mlađa supruga Melina

Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 4 Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Haris i Melina Džinović Galerija

Melina Džinović oglasila se u medijima nakon što se proširila vijest da se ona i Haris razvode.

Popularni bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović (72) navodno se razvodi od 30 godina mlađe supruge Meline.

"Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U tijeku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima", otkrio je za Pink.rs dobro obaviješteni izvor blizak obitelji Džinović.

Pogledaji ovo Haris Džinović Nekad i sad Lijepa supruga Harisa Džinovića od njega je mlađa 30 godina, a sada je isplivala njena fotografija iz mladosti na kojoj ne nalikuje na sebe!

Šuškanja o razvodu komentirala je i Melina.

"Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno", kratko je poručila za Pink.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. Par se rijetko pojavljivao zajedno u javnosti, no uvijek su izgledali jako zaljubljeno. Poznato je i što je Haris u braku branio supruzi.

Pogledaji ovo Haris Džinović - 2 Celebrity Prepoznajete li ovog popularnog pjevača? Na rijetkoj fotografiji pozirao bez poznatog zaštitnog znaka, a mnogi ga uspoređuju s još jednom legendom

"Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće", priznala je Melina jednom prilikom za Kurir.

Pogledaji ovo Đina Džinović - 3 Celebrity Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

Supružnici su zajedno dobili dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 +22 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene