Ljepotica bila i ostala

Lijepa supruga Harisa Džinovića od njega je mlađa 30 godina, a sada je isplivala njena fotografija iz mladosti na kojoj ne nalikuje na sebe!

Haris Džinović Haris Džinović Dragan Matic/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 1 Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 3 Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +1 Melina i Haris Džinović Galerija

Na društvenim se mrežama pojavila fotografija Meline Džinović iz mladosti na kojoj ne nalikuje na sebe, ali svi se slažu da je i tada bila prava ljepotica.

Haris i Melina Džinović u sretnom su braku od 2014. godine,  vjenčali su se u Dubrovniku nakon 11 godina veze i uvijek su voljeli isticati da su im najvažniji ljubav i međusobno poštovanje, dok im velika razlika u godinama nije predstavljala problem.

Naime, Haris je od Meline stariji 30 godina, no unatoč tome slove kao jedan od najskladnijih slavnih parova. Atraktivna Melina plijeni pažnju gdje god da se pojavi i njezinoj se ljepoti svi dive, a sada se pojavila fotografija iz njezine mladosti na kojoj ju nije lako prepoznati, dok se Haris nije nimalo promijenio.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Melina je inače uspješna modna dizajnerica no tijekom posljednjih nekoliko godina nije se puno pojavljivala u javnosti, a iza nje je i težak period jer joj nije bilo nimalo lako tijekom pandemije koronavirusa.

"Bilo mi je teško krenuti ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim događanjima u svijetu, osjećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja", izjavila je Melisa jednom prilikom za Story.rs.

Ona i Haris sretni su roditelji kćeri Đine i sina Kana, kojima ona dugo nije dopuštala korištenje društvenih mreža, no to se sada promijenilo. Naime, otkako je dobila dozvolu, Đina privlači pozornost objavljivanjem svojih golišavih fotografija što njezine roditelje nimalo ne veseli.

Popularni tata već je jednom prilikom rekao što misli o fotografijama svoje Đine.

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge", zaključio je Haris u intervjuu.

Njena majka Melina protivi se objava svoje kćerke, piše Dnevni avaz.

''Ne nosim se uopće kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu'', komentirala je kako mediji pišu o Đini.

Kao i svaka majka, boji se da će ljudi krivo tumačiti njeno dijete s obzirom na natpise, a Đina se isprva i susretala s puno negativnih komentara na njene objave.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić +12 Marko Babić Celebrity Obitelj našeg influencera čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku uputila apel koji slama srca: "Marko nije dobro, ajmo svi skupa da se čuda dogode!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 +27 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili 50-godišnju ljepoticu dok se skidala u bikini, pogledajte kako izgleda u stvarnosti i bez filtera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene