Ovo niste znali!

Supruga Roda Stewarta bliska je suradnica kralja Charlesa, ima čak i titulu, a na sprovodu kraljice dobila je časni zadatak

Penny Lancaster i kralj Charles - 4 Penny Lancaster i kralj Charles - 4 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Penny Lancaster i kralj Charles - 4 Penny Lancaster i kralj Charles - 3 Penny Lancaster i kralj Charles - 2 Penny Lancaster i kralj Charles - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 3 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 5 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 4 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 2 +17 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 3 Galerija

Supruga Roda Stewarta Penny Lancaster bliska je suradnica kralja Charlesa, nosi titulu kraljevske pozornice.

Penny Lancaster, supruga glazbenika Roda Stewarta koja ovih dana uživa u Dubrovniku u direktnoj je vezi s kraljem Charlesom.

Naime, Penny je sa slavnim britanskim glazbenikom u braku od 2007., a povezana je i s kraljevskom obitelji, s kojom često objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Prije nego što je otputovala za Hrvatsku, bila je u društvu kralja Charlesa u Buckinghamskoj palači.

Ona je jedna od ambasadorica Prinčeve zaklade koju je 1976. godine osnovao upravo Charles, tada princ od Walesa, a pomaže mladima od 11 do 30 godina koji se bore s nezaposlenošću ili problemima u školi.

Kako navodi Daily Mail, Lancaster i kralj Charles tada su razgovarali o turneji Roda Stewarta, koji je također ambasador zaklade.

No, Penny je prije nekoliko godina postala i "posebna pozornica."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster)

"Rod i djeca bili su jako nervozni oko toga da ću postati policajka, svašta vide na vijestima, no rekla sam im da danas ima puno žena, kćeri, sestara i majki koje su policajke i služe svojoj zajednici", rekla je tada za magazin Hello.

Otkrila da je morala proći osmomjesečni trening, a policajka je postala mjesec dana nakon što je navršila 50 godina. Iako ima iste ovlasti kao policajka, "posebni pozornici" taj posao obavljaju volonterski.

U posljednjih nekoliko godina viđena je na nekoliko bitnih događaja za kraljevsku obitelj, među kojima je i pogreb kraljice Elizabete II., na kojem je imala zadatak paziti na sigurnost ljudi na ulici. "Bila je velika čast raditi na tome. Prisegnula sam kraljici, a sada moja zakletva ide kralju Charlesu" rekla je prije dvije godine za Good Morning Britain.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster)

Uniformu je odjenula i za krunidbu kralja Charlesa.

"Počašćena sam što sam imala priliku služiti na ovom posebnom događaju! Jako ponosna, nikada to neću zaboraviti. Hvala svima", napisala je tada na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Roda Stewarta 2016. godine princ William je proglasio vitezom te mu dodijelio titulu Sir Roderick.

Pogledaji ovo Rachel Hunter - 1 Celebrity Tko je ljepotica koja je bosa šetala na svadbi godine? Feštala je s bivšim mužem koji ju je teško prebolio, ali o razlogu razvoda javno su govorili

Pogledaji ovo Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

Pogledaji ovo Petar Grašo i Nicole Artukovich - 9 Celebrity Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

Pogledaji ovo Rod Stewart - 3 Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 6 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 2 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 8 +28 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 7 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Žena s hrvatskom zastavom - 3 Žena s hrvatskom zastavom - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 39 +23 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 38 Celebrity Tko je žena sa zastavom koja je privukla pozornost na svadbi u Dubrovniku?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene