Pohvalio se

Legendarni pjevač u 72. godini otkrio detalje iz spavaće sobe, on i supruga u intimnim trenucima uživaju čak po sedam sati!

Sting i Trudie Styler Sting i Trudie Styler Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sting i Trudie Styler Sting i Trudie Styler - 4 Sting i Trudie Styler Sting i Trudie Styler - 5 Sting i Trudie Styler Sting Sting i Trudie Styler - 1 Sting Sting Trudie Styler +2 Sting i Trudie Styler Galerija

Sting je u sretnom braku s Trudie Styler s kojom vodi poprilično energičan ljubavni život.

Legendarnog pjevača Stinga svi obasipaju pitanjama o njegovom energičnom ljubavnom životu i to otkako je jednom prilikom dao intervju u kojem se pohvalio sedmosatnim tantričkim seksom.

Pogledaj i ovo showbuzz velika ljubav Legendarni glazbenik otkrio tajnu 27 godina dugog braka: "Slučajno sam postao otac šest puta"

71-godišnji Sting kasnije je pojasnio da tih sedam sati uključuje ​odlazak na ​večeru i u kino, a sada je priznao da mu se sviđa interes za to.

"To mi uopće ne smeta - vrlo je zdravo. Nikad nisam razgovaro o seksu s mojim roditeljima. Sretan sam u mnogo, mnogo pogleda, a moje zdravlje u ovim godinama je nešto što ne uzimam zdravo za gotovo. Izgubio sam mnogo prijatelja koji nisu uspjeli dogurati ovako daleko, pa cijenim svaki dan koji dolazi", izjavio je Sting.

Pjevač koji je sretno oženjen s Trudie Styler, prethodno je razjasnio svoja neslavna priznanja tijekom intervjua koji je dao za Bravo 2014. godine.

"Ideja tantričkog seksa je duhovni čin. Ne znam čišći i bolji način izražavanja ljubavi prema drugoj osobi od dijeljenja tog divnog, ja to zovem, sakramenta", zaključio je, a zatim dodao: "Sedam sati uključuje film i večeru".

Trudie je kasnije pojasnila kako je za otkrivanje takvih detalja kriv njihov prijatelj Bob Geldof koji je zajedno sa Stingom davao intervju i da su tom prilikom obojica previše popila.

"Volimo se, no zapravo se i sviđamo jedno drugome i u tome je cijela razlika. Ljubav je strastvena, ali kada vam se netko toliko sviđa i volite biti u njegovu društvu, to traje puno duže", izjavio je Sting i Istaknuo kako je u braku sa svojom najboljom prijateljicom.

Sting je u braku s Trudie posljednjih 30 godina, a njihova je priča počela dok je on još bio u braku s bivšom Frances Tomelty, koja je ujedno bila i Trudiena dobra prijateljica. Par se upoznao 1976. godine, a šest godina kasnije glazbenik je priznao kako se zaljubio u nju.

S Trudie ima četvero djece, a pjevač iz braka s Frances ima još dvoje djece.

"Nikada nisam mislio da ću biti otac. Slučajno sam postao otac šest puta - toliko sam pametan. To su najbolje slučajnosti u mom životu i najbolji su ljudi na svijetu", zaključio je Sting koji ima i sedmero unučadi.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo +8 Dragana i Ivica Propadalo Celebrity Zaljubljeni Ivica Propadalo ne skida osmijeh pored 28 godina mlađe supruge, koju je upoznao na svojem koncertu

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene