Tko je sve navratio?

MET okupio slavne: Seksi haljinice u punk izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Metropolitan Museum of Art je i ove godine bio poprište jednog od najvažnijeg događaja u godini - 'zvjezdanoj' Met Gali!

Kao i svake godine, svatko tko znači nešto u svijetu showbizza došao je 'prošetati' slavnim stepenicama u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokloni za Oscara Oni su slavni, bogati i moćni, a sada će moći i čitati misli!

>> Nakon haljine od 10 tisuća kuna, sad je odjenula onu od 343 kune!

Ove godine Met Gala opet nije razočarala: mnoge zvijezde su pokazala jedna od svojih najboljih izdanja - elegantne haljine i zavodljivi make up - samo su dio cjelokupnog looka!

Tema ovogodišnje Met Gale bila je 'Punk: Chaos to Couture', stoga je većina glumica, manekenki i dizajnera pokazala malo 'oštrije' i 'otkačenije' lice.

Pjevačica Beyonce je dobila prestižnu ulogu 'honorary chair', a uz nju, slavnim crvenim tepihom prošetale su i mnoge druge hollywoodske ljepotice: Jessica Alba, Miley Cyrus, Katie Holmes, Rooney Mara, Kate Beckinsale..

Uz glumačku elitu, i najbolje od manekenskog svijeta uživalo je na Met Gali: Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Anja Rubik i druge.

Po mnogima glumica Sarah Jessica Parker je najbolje utjelovila temu gale - 'punk'. Sarah  je odabrala šešir dizajnera Philipa Treacya kao punk irokez, haljina je Gilesa Deacona, a visoke čizme Christiana Louboutina.

Posebna večer je bila i za novopečeni par koji je svoj debi predstavio upravo na stepenicama Metropolitan muzeja - Tiger Woods je zagrljen prošetao s djevojkom i slavnom skijašicom Lindsay Vonn.

Prvo pojavljivanje na ovogodišnjoj Met Gali imala je i Kim Kardashian, koja je stigla sa svojim dragim Kanye Westom. Organizatorica Anna Wintour, urednica američkog Voguea, prošle godine je Kim 'zabranila' dolazak. No ove godine, Kim je bila jedna od uzbuđenijih uzvanica, a zabljesnula je u cvjetnoj haljiini, uz koju je iskombinirala i odgovarajuće štikle.

Tko je sve stigao ove godine na Met Galu, pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene