Sve je tajila

Zvijezda Beverly Hillsa u suzama otkrila pretužnu vijest: "Užasnuta sam i jako se bojim"

Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty (Foto: Youtube Screenshot) Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty (Foto: Getty) Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Shannen Doherty (Foto: Getty) +0 Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Shannen Doherty ponovno se bori s rakom dojke koji joj je prvi puta otkriven 2015. godine.

Američka glumica i jedna od zvijezda serije Beverly Hills, 48-godišnja Shannen Doherty proživljava teške dane nakon što joj se vratila zloćudna bolest, što je sama potvrdila javnosti gostujući u emisiji "Good Morning America".

Shannen je otrkila da se ponovno bori s rakom dojke i to tri godine nakon što je bila u remisiji. Naime, bolest joj je dijagnosticirana 2015. godine, a 2017. godine se oporavila, no nažalost se vratila i trenutno je u četvrtoj fazi.

U intervjuu je izjavila kako je odlučila javno progovoriti o zdravstvenim problemima prije nego to procuri u javnost od nekog drugog.

"Sve bi se saznalo za nekoliko dana ili za tjedan dana, u četvrtoj sam fazi, moj rak se vratio i zato sam ovdje. To je gorka vijest koju moram probaviti nekoliko puta. Užasnuta sam i jako se bojim. Radije želim da ljudi to čuju od mene, ne želim da se vijest izokrene, želim da bude stvarna i realistična", izjavila je glumica u suzama.

Shannen se s bolešću bori već posljednjih godinu dana ali sve do ovih dana je odlučila to zadržati za sebe, u tajnosti. Prošla je i kroz brojne kemoterapije i morala je odstraniti dojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

To je bio novi šok za glumicu koja se još uvijek u potpunosti nije oporavila od iznenadnog gubitka prijatelja Lukea Perryja s kojim je glumila u Beverly Hillsu, a koji je preminuo s 52 godine od posljedica moždanog udara. Posvetila mu je seriju dirljivih fotografija na profilu na Instagramu i podijelila dirljivu poruku u znak prijateljstva koje je trajalo više od 20 godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene