vjenčanje godine

Severina, Cetinski i Peco pjevali na svadbi splitskog poduzetnika, osvanule su snimke raskošnog slavlja u Istri!

Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Instagram/Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić +0 Vjenčanje Davora Paića i Nike Bijelić Galerija

Glamurozno vjenčanje poduzetnika Davora Paića i njegove odabranice Nike Bijelić izazvalo je veliko zanimanje javnosti.

Na imanju Meneghetti u istarskim Balama održalo se glamurozno vjenčanje splitskog poduzetnika Davora Paića i Šibenčanke Nike Bijelić.

Mladencima su na svadbi pjevali Severina, Tony Cetinski i 4 tenora, a i među uzvanicima su bila brojna poznata lica, poput influencerice Meri Goldašić i bivše manekenke Petre Maroje. Uzvanici, ali i mladenka, na društvenim mrežama pokazali su djelić vesele atmosfere, a njihove objave možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikaaudrey

Na istom imanju svadbu su imali i Vedran Ćorluka i Franka Batelić te Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

Paić je bio suvlasnik 'Rand Shipyard', brodograditeljske tvrtke iz Kaštel Gomilice koja izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije, no svoj udio prodao je lani. Prije tri godine dobio je i Zlatnu kunu u klasi srednjeg poduzetništva. Njegova odabranica Nika je prvi osobni kupac u Hrvatskoj i konzultantica za imidž, piše Slobodna Dalmacija.

Pogledaji ovo Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Nekad i sad Šuput se prisjetila svog vjenčanja i podijelila jednu posebnu uspomenu: "Mjesto na kojem sam rekla da"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour +27 Trooping the Colour Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić +25 Ana Gruica Uglešić Celebrity Splitska glumica pohvalila se savršenim skokom u more, no zbog sićušnog bikinija svi su gledali samo u jedno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene