Nije joj lako

Nakon zastrašujuće dijagnoze poznata glumica obrijala glavu te pokazala veliku hrabrost

Selma Blair (Foto: Instagram) Selma Blair (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Selma Blair (Foto: Instagram) Selma Blair (Foto: Instagram) Selma Blair (Foto: Profimedia) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Selma Blair (FOTO: Getty) Selma Blair (FOTO: Getty) Selma Blair (Foto: Profimedia) +0 Selma Blair (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Selma Blair hrabrom objavom na Instagramu pokazala posljedice teške bolesti.

Američka glumica Selma Blair otkrila je da je potpuno obrijala glavu i podvrgnula se radikalnom tretmanu u liječenju multiple skleroze od koje boluje godinu dana. 

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 4 Svaka čast! Anđa Marić obilježila je godišnjicu važnog trenutka koji joj je vratio vjeru u život, njime je dugogodišnja borba postala puno lakša!

47-godišnja zvijezda filmova "Okrutne namjere", "Plavuša s Harvarda" i "Hellboy" otkrila je da su joj se prvi simptomi bolesti počeli pojavljivati 2011. godine, iste godine kada je dobila sina Arthura Sainta Bleick.

Kada joj je bolest dijagnosticirana, glumica je o svemu hrabro progovorila ne bi li podigla svijest ljudi o multipli sklerozi, a priznala je i kako se godinama spoticala bez razloga. Stvari su joj ispadale iz ruku i stalno je padala, no ona je to pripisivala svojoj smotanosti. Sad je ta 47-godišnjakinja objavila fotografiju iz klinike na kojoj se oslanja na kolica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is a banner day. I am being discharged from the care of an incredible team of nurses and techs and a visionary Dr. who believes in my healing as much as I do. This has been a process. And will continue to be one. I am immunocompromised for next three months at least. So no kisses please. I wanted to make sure any complications that might arise here were my private space. And we got through brilliantly. I thank you all for your love and support and that extra dose of great with a @people cover. I see things so much more clearly now. And I am excited to share this journey when I am ready. For now, I have recovery. And a great @the_alinker_world so I gotta split. Bye!!!!!! This is the best gift I could give to Arthur. #newimmunesystem #whodis? 🎂

Objavu dijeli Selma Blair (@selmablair)

"Novi imunološki sustav", napisala je ne otkrivši kakvom se liječenju podvrgnula. Prije toga objavila je fotografiju na kojoj joj sin reže kosu, istaknuvši da joj je žao što zbog liječenja nije sad s njim.

Selmi je kosa zbog liječenja drastično počela opadati, pa ju je jednostavno odlučila u potpunosti obrijati. 

"Otpuštaju me iz divne njege tima nevjerojatnih sestara, medicinskih tehničara i liječnika koji vjeruje u ozdravljenje poput mene. Ovo je bio pravi proces. I nastavit će biti. Imunitet mi je ugrožen sljedeća tri mjeseca. Bez poljubaca, molim. Htjela sam se osigurati da sve komplikacije ostanu moja privatna stvar", napisala je.

Glumica je otvoreno progovorila o svojoj borbi s depresijom, strašnom boli i paralizom, ali kaže - bolest je neće zaustaviti.

"Svoju bolest ne gledam kao tragediju. Stalno govorim sebi da ću živjeti na način koji će biti svijetli primjer za mog sina", zaključuje ova hrabra glumica i majka. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene