Pogledajte fotke!

Prije dvije godine provodio se u Hrvatskoj i odmjeravao Severinu, a sada se suočava s gnjusnim optužbama o kojima piše cijeli svijet!

Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Sean Combs Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 7 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 4 +20 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 5 Galerija

Sean Combs posjetio je Hrvatsku 2022. godine, a bliski susret tada je s njim imala i naša pjevačica Severina.

Američki glazbenik i reper Sean Combs, poznat i kao Puff Daddy, P. Diddy ili samo Diddy ovih se dana našao na meti strašnih optužbi za sudjelovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, no on tvrdi da je nevin i da je u pozadini takvih navoda želja da se dođe do novca nabrzinu.

54-godišnji Sean jedan je od najuspješnijih i najpopularnijih glazbenika, žario je i palio svojim hitovima tijekom 90-ih i 2000-ih godina, a prije dvije godine časopis Forbes je procijenio njegovo bogatstvo na milijardu dolara.

Pogledaji ovo Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Celebrity Princ Harry u novim problemima? Njegovo ime spominje se u šokantnoj tužbi protiv svjetski slavnog repera, tu su i fotografije kao dokaz

Te iste godine Sean je uživao u čarima Lijepe Naše koju je posjetio u društvu holivudskih zvijezda Chrisa Rocka, Woodyja Harrelsona i Sache Barona Cohena, a fotografi su ih bili snimili na luksuznoj jahti kod Splita.  U Hrvatskoj se pojavio u pratnji zgodne partnerice, a reper i ostatak holivudskih zvijezda večerali su i u jednom luksuznom restoranu, u kojem ih je srela i naša pjevačica Severina, koja se susretom pohvalila na društvenim mrežama. On ju je krajičkom oka zamijetio kad je prolazila pokraj njihova stola, pa je i zastao kako bi je pogledao, a čini se da su i ostali glumci uživali u večeri.

Kako se svjetski poznata ekipa tada provodila pogledajte u našoj galeriji,  a o njihovu odmoru raspisali su se i svjetski mediji. 

Podsjetimo, svjetskim medijima proširila se vijest o tužbi protiv hip-hop zvijezde koju je pokrenula njegova bivša djevojka Cassandra Ventura. Optužila ga je da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju tijekom desetogodišnje profesionalne i romantične veze.

Pogledaji ovo Sean Combs, napuštena vila inMagazin Zavirite u unutrašnjost napuštene vile poznatog glazbenika, prekrivena je prašinom i raspadnutim namještajem

U središtu Venturine tužbe su tvrdnje da ju je Combs prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama koje je unajmio, gledao je i snimao te susrete. U tužbi se navode kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i trgovine ljudima prema saveznim zakonima, zakonima New Yorka i Kalifornije.

Reper je dosad porekao sve navedeno te su njegovi odvjetnici objavili da ostaju pri tom mišljenju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 4 +27 Stjepan i Katarina Vukadin Celebrity Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Danilo Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić +13 Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Celebrity Aleksandar Vučić ponosno pozirao sa svojim sinom iz prvog braka, pogledajte koliko mu sliči: "Isti Aco!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene