Zaljubile se prije 5 godina

Njezina veza s 32 godine starijom partnericom i kolegicom sve je šokirala, ali zlobni komentari nju ne brinu

Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 +0 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Sarah Paulson i Holland Taylor u vezi su od 2015. godine, a glumice od samoga početka ni najmanje ne zabrinjavaju zlobni komentari o njihovoj vezi. Paulson je 32 godine starijoj partnerici zaželjela sretan rođendan emotivnom porukom.

Američka glumica Sarah Paulson (46) na Instagramu je zaželjela sretan rođendan svojoj "savršenoj djevojci", kako je napisala za glumicu Holland Taylor, koja slavi 78. godinu života.

Pogledaj i ovo Holland Taylor i Sarah Paulson Godine su samo broj Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

"Svi su me putevi vodili prema ovom licu, ovim očima i ovoj duši. Jednostavno, ti si meni sve. Pazit ću na teme. Danas. Sutra. Zauvijek. Ako ne voliš ovu fotografiju, idiot si, pa se nemoj ljutiti na mene kada je vidiš. Čak sam je stavila u crno-bijeli format kakav voliš. Ovo je savršena fotografija savršene osobe. Sretan rođendan, ljubavi", napisala je Sarah na Instagramu uz fotografiju svoje dugogodišnje partnerice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

Glumice su se zaljubile 2015. godine, iako su se upoznale još prije 10 godina na jednoj večeri, no tek su kasnije stupile u kontakt preko Twittera kada je Holland poslala Sari poruku. Sarah često u intervjuima ističe kako je Holland najljepša žena koju je ikada vidjela, unatoč velikoj razlici među njima od 32 godine.

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene. Od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme.

Prije starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima, a čak je bila i zaručena za kolegu Tracyja Lettsa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene