Baš je uživala

Naša bivša eurovizijska predstavnica famu oko Dore izbjegla je na najdražem mjestu, a društvo joj je pravio dražesni prijatelj!

Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi fosili Eurovizija 1987. - 2 Novi fosili Eurovizija 1987. - 1 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea +19 Sanja Doležal i sin Luka Galerija

Sanja Doležal sunčani vikend iskoristila je za šetnju šumom, a nekoliko fotografija podijelila je i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Dok je ovog vikenda u cijeloj Hrvatskoj tema bila Dora i pobjeda Baby Lasagne, bivša eurovizijska predstavnica Sanja Doležal uživala je u sunčanom vremenu u prirodi.

Pogledaji ovo Sanja Doležal Celebrity Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Sa svojim pratiteljima podijelila je nekoliko fotografija iz šetnje maksimirskom šumom.

''Proljeće u mom gradu'', napisala je Sanja.

Na fotografijama je bio njezin pas, a fotografirala je i proljetno cvijeće, visibabe, šafrane i jaglace.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Podsjetimo, Sanja je ona još davne 1987. sa svojim Novim fosilima predstavljala tadašnju Jugoslaviju na Eurosongu u Belgiji, točnije u Bruxellesu.

Pogledaji ovo Sanja Doležal Zanimljivosti Ovaj hit Novih Fosila danas izvodi Sanja, no u originalu ga je otpjevala njena nikad prežaljena prethodnica, sjećate se kako je tada zvučao?

Pjesma ''Ja sam za ples'' i dandanas se rado pjevuši, a taj nastup za Sanju je bio itekako poseban jer je te večeri slavila svoj 24. rođendan.

Novi fosili sa svojom su izvedbom završili na visokom četvrtom mjestu.

Što mislite o eurovizijskom nastupu Sanje Doležal i Novih fosila?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dave Kroupa i Shanna Liz Goylar +0 Plakat ''Love, Stalker, Killer'' Zanimljivosti Film po istinitom događaju šokirao je gledatelje zbog jezive radnje, koliko je tanka granica između ljubavi i mržnje?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna ide na Eurosong - 3 Baby Lasagna ide na Eurosong - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 +23 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Celebrity Baby Lasagna ekskluzivno za Dnevnik Nove TV nakon pobjede na Dori: ''Lud je osjećaj, još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene