Njeno lice sve govori

Miljenica publike prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka, evo tko joj pruža utjehu u najtežem periodu

Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock - 3 Bryan Randall, Sandra Bullock Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 3 Sandra Bullock Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Bryan Randall, Sandra Bullock (Foto: Profimedia) +17 Bryan Randall (Foto: Profimedia) Galerija

Sandra Bullock viđena je u javnosti prvi put nakon tragičnog gubitka partnera Bryana Randalla, za ruku je čvrsto držala kćerkicu Lailu.

Vijest da je partner Sandre Bullock Bryan Randall preminuo u 57. godini života početkom kolovoza zatekla je ljude širom svijeta.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica tad se povukla iz javnosti, a sad je prvi put uhvaćena na ulicama Los Angelesa tri mjeseca nakon njegove smrti. Bullock je za ruku vodila svoju kćerku Lailu Bullock, koju je u jednom trenutku i poljubila u čelo.

Sandra je bila bez šminke i blijedog lica, a njen izraz odmah pokazuje kako je nedavno proživjela veliki šok.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, ugledni fotograf i bivši model Bryan Randall se tri godine u strogoj tajnosti borio sa miotrofičnom lateralnom sklerozom.

Sandra je Bryana upoznala 2015. godine kada je fotografirao rođendan njezina sina Louisa, a njihov sudbonosni susret dogodio se pet godina nakon njezina turbulentnog razvoda od Jesseja Jamesa.

Zadnji put su skupa u javnosti viđeni u srpnju 2020. godine, kada je glumica uhvaćena kako s obožavanjem gleda ljubav svog života. Par nije imao zajedničku djecu, ali zajedno su odgajali Sandrinu posvojenu djecu - sina Louisa i kćer Lailu , a Bryan ima i odraslu kćer Skylar iz prethodne veze.

Iako su Sandra i Bryan svoju vezu čuvali od očiju javnosti, glumica je 2021. godine ipak ispričala ponešto o njemu, kao i o teškom razvodu kroz koji je prošla.

"Pronašla sam ljubav svog života, imamo dvoje prekrasne djece, to jest troje, tu je i njegova starija kćer. I to je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", rekla je tada.

No neizlječiva bolest prerano je njihovu ljubav prekinula.

Inače, kćer Lailu Sandra je posvojila 2015. godine, a sina Louisa 2010. godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Matthew Perry Matthew Perry +13 Matthew Perry - 2 Celebrity Poznato je na što zvijezde "Prijatelja" sumnjaju da je bio uzrok smrti Matthewa Perryja: "Iako nitko ne želi vjerovati u to, naravno da im se svima mota po glavama"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 +5 Joy Corrigan - 4 Zanimljivosti Desetljećima je lagala koliko stvarno ima godina, a razlog tome je pomalo bizaran: "Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene