ipak se predomislila?

Holivudska miljenica prvi put u javnosti nakon godinu dana i iznenadne odluke kojom je rastužila obožavatelje

Sandra Bullock Sandra Bullock Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock, Brian Tyree Henry, Brendan Fraser Sandra Bullock, Kevin Huvane, Demi Moore Sandra Bullock Sandra Bullock i Keanu Reeves - 11 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 13 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 1 Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) +8 Bryan Randall, Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Galerija

Sandra Bullock pojavila se u javnosti prvi put nakon godinu dana na zabavi uoči dodjele Oscara.

Holivudska miljenica Sandra Bullock (58) u lipnju prošle godine rastužila je obožavatelje odlukom da uzme pauzu od glume, a sada se pojavila u javnosti prvi put nakon godinu dana.

Pogledaj i ovo James Martin - 2 Svaka čast! Skromni glumac s ponosom primio zlatni kipić pa se vratio poslu koji je radio i prije glume

Sandra je plijenila poglede na zabavi uoči dodjele Oscara u raskopčanoj bluzi u kojoj je istaknula dekolte, a sve je očarala i svojim mladolikim izgledom. Zabava je okupila i brojne druge zvijezde, poput Demi Moore i Brandana Frasera.

A na radost Sandrinih obožavatelja, nedavno se doznali i kako bi uskoro mogla prekinuti pauzu od glume, i to zbog još jednog filma s Bradom Pittom.

Pitt je krajem prošle godine otkrio kako su on i Sandra imali jednu zajedničku ideju za film koji nikada nije vidio svjetlo dana, a otkrio je i da bi se radilo o komediji. Njih dvoje zajedno su već glumili u filmovima "Izgubljeni grad" i "Brzina metka".

Ine, Sandra je prošle godine za The Hollywood Reporter otkrila da se raduje oslobođenom rasporedu tijekom pauze od glume.

"Ne želim više ovisiti o ničijem rasporedu, osim o svom. Izgorjela sam. Jako sam umorna, nisam sposobna donositi zdrave i pametne odluke, svjesna sam toga i znam to", izjavila je Sandra koja je tijekom 30 godina karijere snimila više od 50 filmova.

"Posao mi je uvijek bio stalan, a ja sam imala sreće. Ali osjećala sam se kao da stalno otvaram frižider i tražim nešto što nikad nije bilo u hladnjaku. Rekla sam samoj sebi: "Prestani to nešto tražiti ovdje jer ne postoji", kazala je i dodala kako ne zna kada će se vratiti.

Tada je istaknula i da se planira posvetiti odgoju svoje djece, sinu Louisu i kćeri Laile, u čemu joj pomaže dečko Bryan Randall, kojeg je u nekoliko navrata nazvala ljubavi njezinog života.

Upoznala ga je kada ga je angažirala kao fotografa za sinov rođendan 2015. godine i od tada im cvjetaju ruže.

Sandra se proslavila nakon što je 1994. godine glumila u filmu "Brzina" s Keanuom Reevesom, 2010. i 2014. godine bila je najplaćenija svjetska glumica, a 2009. godine osvojila je Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side".

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Celebrity Natjecatelj Plesa sa zvijezdama potpuno ogolio dušu: ''Voljeti nekog nije grijeh, ja to nisam birao, stvarno je bilo teško...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene