Nakon 30 godina!

Miljenica publike rastužila je i šokirala sve posljednjom odlukom: "Nisam više sposobna za tako nešto"

Sandra Bullock Sandra Bullock Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 3 Sandra Bullock i Keanu Reeves - 6 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: IMDB) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) +15 Sandra Bullock (Foto: AFP) Galerija

Sandra Bullock objavila je vijest da se na neko vrijeme povlači iz svijeta glume i ne zna kada će se točno vratiti.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Sandra Bullock šokirala je obožavatelje viješću kako planira uzeti pauzu od glume jer se osjeća kao da je izgorjela.

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

57-godišnja Sandra o tome je iskreno progovorila u intervjuu za The Hollywood Reporter i priznala da se raduje oslobođenom rasporedu u budućnosti. U karijeri dugoj 30 godina snimila je više od 50 filmova i sada priznaje kako više nije sposobna donosti zdrave i pametne odluke.

"Ne želim više ovisiti o ničijem rasporedu, osim o svom. Izgorjela sam. Jako sam umorna, nisam sposobna donositi zdrave i pametne odluke, svjesna sam toga i znam to", izjavila je.

Istaknula je i da je, iako zahvalna na uspjehu koji je postigla, zabrinuta zbog njegovog utjecaja koji on ima na njezin osobni život.

"Posao mi je uvijek bio stalan, a ja sam imala sreće. Ali osjećala sam se kao da stalno otvaram frižider i tražim nešto što nikad nije bilo u hladnjaku. Rekla sam samoj sebi: "Prestani to nešto tražiti ovdje jer ne postoji", izjavila je i dodala kako ne zna kada će se vratiti.

Sada se planira posvetiti odgoju svoje djece, 11-godišnjem sinu Louisu i 8-godišnjoj kćeri Laile, u čemu joj pomaže dečko Bryan Randall, kojeg je u nekoliko navrata nazvala ljubavi njezinog života.

Upoznala ga je kada ga je angažirala kao fotografa za sinov rođendan 2015. godine i od tada im cvjetaju ruže.

Sandra se proslavila nakon što je 1994. godine glumila u filmu "Brzina" s Keanuom Reevesom, 2010. i 2014. godine bila je najplaćenija svjetska glumica, a 2009. godine osvojila je Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side".

Jedan od posljednjih filmova koji je snimila je "Bullet Train" zajedno s Bradom Pittom, Michaelom Shannonom i Joeyjem Kingom, a njegova premijera očekuje se 5. kolovoza ove godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Balotelli i Francesca Monti - 4 Mario Balotelli i Francesca Monti - 2 Mario Balotelli i Francesca Monti - 3 Mario Balotelli i Francesca Monti - 1 +8 Mario Balotelli - 3 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene