Nevjerojatno!

Glazbenik ni kriv ni dužan skrivio nesreću kćeri slavne pjevačice, ona tek sada otkrila sve o bizarnim okolnostima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćer pjevačice benda Texas udario je automobil prošle godine te je završila u bolnici i to zbog činjenice što je zurila u Sama Smitha.

Pjevačica benda Texas, Sharleen Spiteri, ispričala je medijima kako je njezina 18-godišnja kćer Misty završila u bolnici jer ju je udario automobil, a razlog nesreći je začudio mnoge. Naime, Misty je zurila u pjevača Sama Smitha koji je u tom trenutku prolazio pored njezine škole, a Sharleen su pozvali profesori.

Pogledaj i ovo showbuzz ups, izgleda bolno! Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame!

"Isrčala sam iz kuće te sam se prestravila kada sam došla tamo i vidjela razbijen auto. To je bilo tek nekoliko dana nakon sprovoda moje majke prošle godine i dan prije nego što sam se preselila u Wales. Misty je bila toliko zauzeta zurenjem u Sama Smitha da je istrčala pred automobil i uopće nije gledala cestu", ispričala je Sharleen za The Sun.

Misty, koja inače posljednjih godina radi i kao manekenka, srećom je izbjegla teže ozljede. Njezina majka rekla je kako će Sam Smith vjerojatno tek iz medija sve saznati, jer je bio već dovoljno daleko da ni ne vidi što se dogodilo.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene