Kauboj na krilima ljubavi

Ova makedonska ljepotica posljednjih godinu dana u tajnosti ljubi našeg rukometaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Karačić navodno je osvojio lijepu Makedonku Dušicu Andonovsku prije godinu dana dok je igrao tamo.

31-godišnji rukometaš Igor Karačić na nedavnoj utakmici Hrvatske i Njemačke na Europskom rukometnom prvenstvu proglašen je igračem utakmice.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Prva godišnjica Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

Iako je Kauboje bodrila cijela Hrvatska i šire, za Igora je navijala i njegova navodna djevojka, atraktivna makedonska manekenka Dušica Andonovska.

Kako prenose makedonski mediji, Igor ju je osvojio prije godinu dana, dok je igrao za tamošnji rukometni klub Vardar u kojem je proveo nekoliko godina.

Igor trenutno igra u Poljskoj, a nije dugo trebalo da mediji počnu nagađati kako se i manekenka planirati preseliti dečku.

Šuška se i skorašnjoj prosidbi, iako sportaš ne objavljuje fotografije s njom na društvenim mrežama, dok je njezin Instagram profil zaključan.

Duo je navodno božićne praznike proveo u Mostaru, a Dušica je sa svojim izabranikom bila i u Zagrebu tijekom priprema za Europsko prvenstvo. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka objavila preslatku fotografiju sina Viktora: "I odjednom, svaka pjesma je sada o tebi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene